Haberler

Eleştirdiği Benzer Kazada Öldü

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, alkollü sürücünün kullandığı otomobil, ters yöne girip karşıdan gelen motosiklet ve otomobille çarpıştı. İki kişinin yaralandığı kazada ölen motosiklet sürücüsü Erhan Demircan'ın, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşımlarda trafik kurallarına uymayan sürücüleri eleştirirken, kendisi de benzer kazada hayatını kaybetti.

KARŞIDAN GELEN MOTOSİKLET VE OTOMOBİLE ÇARPTI

Kaza, saat 21.30 sıralarında Zonguldak- İstanbul yolunun Ereğli Kavaklık Mahallesi Mevkii'nde meydana geldi. 45 yaşındaki Nedim Çetin'in kullandığı 67 TL 377 plakalı otomobil, iddiaya göre yan yoldan ters yöne girerek ilerlemeye başladı. Otomobil, karşıdan gelen 25 yaşındaki Erhan Demircan'ın yönetimindeki 34 FZ 8263 plakalı motosiklet ve arkadan gelen 40 yaşındaki Emin Ersoy'un kullandığı 67 LL 467 plakalı otomobille çarpıştı.

KASKI BULUNMASINA RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Bir halk otobüsünün güvenlik kamerasınca görüntülenen kazada, 2 otomobilin arasında kalıp yola fırlayan motosiklet sürücüsü Erhan Demircan, kaskı bulunmasına rağmen hayatını kaybetti. Kazaya neden olan sürücü Nedim Çetin ile diğer otomobilin sürücüsü Emin Ersoy yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralı sürücülerden Nedim Çetin'in 1.08 promil alkollü olduğu belirlendi. Çetin'in otomobilindeki bira şişeleri de dikkat çekti.

ELEŞTİRDİĞİ BENZER KAZADA ÖLDÜ

Kazada ölen pizza dağıtıcısı evli ve 2 çocuk babası Erhan Demircan'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Demircan'ın, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasındaki son paylaşımının trafik kazalarıyla ilgili olması dikkat çekti. 'Hayatın Gerçek Yüzü' adlı paylaşımda trafik kurallarına uymayan sürücülerin neden olduğu kazaların yer aldığı görüldü.

Öte yandan görgü tanıkları, otomobil sürücüsü Nedim Çetin'in ters yönde ilerleyerek kazaya neden olduğunu söylediler. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emin Ersoy Zonguldak İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title