Haberler

Trafik Kurallarına Uydular Üye Oldular

Motosiklet tutkunlarını aynı çatı altında toplayan Türk Riders Motosiklet Kulübünün, bir yıl süreyle trafik kuralı ihlali yapmama ve 5 bin kilometre mesafe katetme gibi şartlarını yerine getiren motosikletçiler, törenle üye oldu.

Motosiklet tutkunlarını aynı çatı altında toplayan Türk Riders Motosiklet Kulübünün, bir yıl süreyle trafik kuralı ihlali yapmama ve 5 bin kilometre mesafe katetme gibi şartlarını yerine getiren motosikletçiler, törenle üye oldu.

Türkiye'nin farklı yerlerinden motosikletçiler, bahar sürüşleri için Türk Riders Motosiklet Kulübü organizasyonu ile Halfeti ilçesinde bir araya geldi.

Eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen'in de katıldığı, Birecik Baraj Gölündeki bir teknede gerçekleştirilen organizasyonda, kulübün, 1 yıl boyunca trafik kurallarını ihlal etmeme ve 5 bin kilometre mesafe kat etme şartını yerine getiren 3 motosikletçi için üyeliğe kabul töreni düzenlendi.

Türk Riders Motosiklet Kulübünün "üyelik andı"nı okuyan yeni üyeler, motosikletlerini, milli ve ahlaki değerlere saygı çerçevesinde kullanacakları sözü verdi.

Daha sonra Tüzmen ve diğer yetkililer, yeni üyelere kulüp armalı yelekler giydirdi.

-"Diğer araçlar için örnek olmalı"

Eski Devlet Bakanı Tüzmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür kulüplerin belli kurallar koymasının "sevindirici" olduğunu söyledi.

Motosikletçilerin, trafikteki diğer araçlar için örnek olması gerektiğini belirten Tüzmen, "Bu arkadaşlarımız ay yıldızlı bayrağımızı her yerde dalgalandırıyor. Motosikletlerini de güzel, akıllı ve kaidelere uyarak kullanıyor. Motorcular düzgün, dürüst ve ülkesini seven insanlardır" ifadesini kullandı.

Türk Riders Motosiklet Kulübü Koordinatörü Mehmet Sevim de iç tüzükleri gereği belirledikleri kurallara uyanları üyeliğe kabul ettiklerini belirterek, "Motosiklet ruhu aslında bir özgürlüktür. Şanlıurfa'da da bunu en güzel Halfeti'de yapabileceğimizi düşündük. Tekneye bindik çünkü sular da ucu bucağı olmayan bir denizdir ve özgürlüktür. Özgürlüğümüzü farklı bir şekilde ifade etmek için bu töreni yaptık" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Kürşad Tüzmen Birecik Türkiye Halfeti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title