Haberler

Trafik Kazasında Oğlunu Kaybeden Babanın Hukuk Mücadelesi

Trafik kazasında oğlunu kaybeden babanın hukuk mücadelesi- Rize'de 24 Eylül'de meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazasında oğlunu kaybeden baba, hukuk mücadelesi başlattı- Baba Çolak: "Yaptığım mücadelenin oğlumu geri getirmeyeceğini biliyorum ama sorumluların ceza almasını ve benim gibi başka canların yanmamasını istiyorum" Rize'de meydana gelen trafik kazasında oğlunu kaybeden Ali Çolak, kazanın yoldaki su birikintisi nedeniyle gerçekleştiği iddiasıyla Karayolları'ndan şikayetçi oldu.

Trafik kazasında oğlunu kaybeden babanın hukuk mücadelesi- Rize'de 24 Eylül'de meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazasında oğlunu kaybeden baba, hukuk mücadelesi başlattı- Baba Çolak: "Yaptığım mücadelenin oğlumu geri getirmeyeceğini biliyorum ama sorumluların ceza almasını ve benim gibi başka canların yanmamasını istiyorum" Rize'de meydana gelen trafik kazasında oğlunu kaybeden Ali Çolak, kazanın yoldaki su birikintisi nedeniyle gerçekleştiği iddiasıyla Karayolları'ndan şikayetçi oldu. Karadeniz Sahil Yolu'nun Rize Valiliği karşısındaki yol ayrımında, 24 Eylül'de, Sezgin Çolak'ın (20) kullandığı 53 DT 976 plakalı kamyonet, yağış sebebiyle yolun kayganlaşmasının da etkisiyle kontrolden çıkıp bariyerlere çarparak yan yattı.Kazada yaralanan Çolak, ambulansla kaldırıldığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.Kazanın ardından Çolak'ın babası Ali Çolak, Emniyet Müdürlüğüne başvurarak kazaya ilişkin MOBESE görüntülerini aldı. Kazanın karayolundaki su birikintisi nedeniyle yaşandığını iddia eden Ali Çolak, avukatıyla Karayolları hakkında hazırladığı şikayet dilekçesini Rize Adliyesi'ne teslim etti.Ali Çolak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaptığı mücadelenin oğlunu geri getirmeyeceğini bildiğini ifade ederek, "Sorumluların ceza almasını ve benim gibi başka canların yanmamasını istiyorum. Bunun için gerekli işlemleri başlattım. Hukuk mücadelemi sonuna kadar vereceğim" dedi.Oğlunun ölümüne aşırı yağmur nedeniyle yolda oluşan su birikintisi ile önünde seyir halindeki aracın ani fren yapmasının sebep olduğunu, kaza görüntülerinde de bunun yer aldığını savunan Çolak, "Sorumluların ceza alması için mahkemeye başvurdum. Eşim üç aydır mezarlıklarda yaşıyor. Buna sebep olanların peşini bırakmayacağım. Bunun için bana destek olan İl Emniyet Müdürü ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum" diye konuştu. -Trafik kazasında oğlunu kaybeden babanın hukuk mücadelesi-Ali Çolak-MOBESE

Kaynak: AA / Güncel

Karadeniz Sahil Yolu Ali Çolak Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title