Haberler

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Polis

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Törenden görüntüler - Isparta'daki kazada yaşamını yitiren polis memuru Erkartal için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi Isparta'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Serkan Erkartal için İl Emniyet Müdürlüğünde tören yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Törenden görüntüler - Isparta'daki kazada yaşamını yitiren polis memuru Erkartal için İl Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi

Isparta'da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden polis memuru Serkan Erkartal için İl Emniyet Müdürlüğünde tören yapıldı.

Serkan Erkartal için düzenlenen törene, polis memurunun yakınları ve mesai arkadaları ile Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çokdinç ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Tabutu polislerin omzunda müdürlük önüne getirilen Erkartal için saygı duruşunda bulunuldu, Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.

Baba Ahmet Erkartal törene oğlunun polis üniformasıyla katılırken, Gülistan Erkartal da eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Daha sonra polis memurunun cenazesi, memleketi Karabük'e gönderildi.

Gönen ilçesinden dün görev yeri Gülistan Polis Merkezi Amirliğine giden polis memuru Serkan Erkartal, kullandığı aracın Isparta-Gönen karayolunun 10. kilometresinde refüjdeki ağaca çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Ziya Günaydın İsmail Cömert Isparta Gönen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title