Haberler

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Astsubay Tarsus'ta Toprağa Verildi

Artvin’de trafik kazasında hayatını kaybeden Astsubay Mahmut Sedat Doğan, memleketi Mersin’in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

Artvin'de trafik kazasında hayatını kaybeden Astsubay Mahmut Sedat Doğan, memleketi Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.

30 Kasım 2015 tarihinde Artvin - Borçka karayolunda meydana gelen kazada, Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mahmut Sedat Doğan'ın (32) kullandığı 26 LF 026 plakalı otomobil, tünel içinde acil durum bölümünde duvara çarpmış, Doğan olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Doğan'ın Türk Bayrağı'na sarılı naaşı, memleketi Mersin'in Adanalıoğlu Mahallesi'nde oturan ailesinin evine getirildi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından cenaze aracına yüklenen Astsubay Doğan'ın naaşı Tarsus Güney Kabristanı'na getirildi.

Tarsus Güney Kabristanı'nın girişinde omuzlara alınan Doğan'ın naaşı dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mahmut Sedat Doğan'ın 2004 yılında uzman çavuş olarak göreve başladığı, daha sonra girdiği sınavda başarılı olarak astsubaylık rütbesi ile görevini sürdürdüğü, evli ve 2 çocuk babası olduğu, eşi Ayşe Doğan'ın ise Artvin İl Emniyet Müdürlüğü'nde polis olarak görev yaptığı öğrenildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sedat Doğan Artvin Mersin Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title