Haberler

Trafik Kazasına Giden Güvenlik Güçlerine Tır Çarptı

Aksaray'da, bir kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası çevrede güvenlik önlemi almaya çalışan jandarma eri ve polis memurlarına tır çarptı. Olay yerindeki bu ikinci kazada bir jandarma eri şehit oldu, iki polis memuru ve bir vatandaş yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Oflaz (27) idaresindeki otomobil, Aksaray- Konya karayolunun 40. kilometresinde devrildi.

Kazada, sürücü Oflaz ile aynı araçta bulunan Esra (25) ve Ali Yasin Oflaz yaralandı.

Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Hüseyin Oflaz, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerindeki ikinci kaza

Kaza sonrası olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaşar Kaplan Hımıslı'nın (46) kullandığı 45 KH 650 plakalı tır, yolda güvenlik önlemi almaya çalışan jandarma er Ahmet Altun, polis memurları Tayyar Uçar (46) ve Mustafa Darıkuşu ile çevrede bulunan Ömer Ayhan'a çarparak yaralanmalarına neden oldu.

Sağlık ekiplerince Aksaray Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Altun, doktorların çabalarına rağmen şehit oldu. Polis memurları Uçar ve Darıkuşu ile Ayhan'ın ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Altun'un ailesinin İzmir'de yaşadığı ve terhisine 180 gün kaldığı belirtildi.

Tır sürücüsü Hımıslı ise güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Altun ali yasin Aksaray Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bayramda yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller bayramda hava nasıl? Ramazan Bayramı 1.2.3. gün hava durumu! Samsun bayram namazı saat kaçta 2024? Samsun bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Kayseri bayram namazı saat kaçta 2024? Kayseri bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Manisa bayram namazı saat kaçta 2024? Manisa bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Kocaeli bayram namazı saat kaçta 2024? Kocaeli bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Şanlıurfa bayram namazı saat kaçta 2024? Şanlıurfa bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Konya bayram namazı saat kaçta 2024? Konya bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Bursa bayram namazı saat kaçta 2024? Bursa bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı İzmir bayram namazı saat kaçta 2024? İzmir bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı Ankara bayram namazı saat kaçta 2024? Ankara bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı İstanbul bayram namazı saat kaçta 2024? İstanbul bayram namazı saati Diyanet tarafından açıklandı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 9-10 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 9-10 Nisan BAYRAMDA HAVA DURUMU nasıl olacak? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
title