Haberler

Trafik Kazası Araç Kamerasına Yansıdı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, araçlarının tır ile çarpışması sonucu yaralanan sürücü ile eşi, tır şoförünün kendilerine yardım etmek yerine kaçtığını öne sürerek tepki gösterdi.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde, araçlarının tır ile çarpışması sonucu yaralanan sürücü ile eşi, tır şoförünün kendilerine yardım etmek yerine kaçtığını öne sürerek tepki gösterdi.

İddiaya göre, Muzaffer Kul yönetimindeki 52 LL 883 plakalı cip, yaklaşık bir hafta önce Tekkeköy ilçesinde karşı yönden gelen plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir tırla çarpıştı.

Kazada Muzaffer Kul ile araçta bulunan eşi Gülhanım Kul ve kayınvalidesi Mediha Saral yaralandı. Kul çifti, hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Öte yandan kaza anı, Kul'un otomobilinde bulunan araç kamerasına yansıdı. Görüntüde tırın, Kul'un kullandığı aracın üzerine doğru gelmesi ve eşi Gülhanım Kul'un çığlık atması, ardından çarpışma anı ve sonrasında yaşananlar görülüyor.

"Kurtulduk ya, bizim için bundan daha büyük servet yok"

Canik ilçesi Hasköy Mahallesi'nde ikamet eden Muzaffer Kul, gazetecilere yaptığı açıklamada, kaza günü köyüne gittiğini, yolun gidiş geliş tek şeritli olduğunu söyledi.

Yolun diğer tarafında bir konvoy bulunduğunu belirten Kul, bu sırada aradan bir tırın sollama yaparak kendi şeridine geçtiğini anlattı.

Tır üzerlerine doğru gelince eşinin bağırmaya başladığını dile getiren Kul, şöyle devam etti:

"Yolun sağında mermerciler olduğu için o tarafa kaçamadım. Arada 20 metre kadar kalınca kafa kafaya çarpışacak duruma geldik. Bunun üzerine sola doğru kaçtım ama tır aşırı hızlı olduğu için eşimin tarafından bize çarptı. Aracımız su kanalına düşerek yan yattı. Eşime ve kayınvalideme 'bir şey var mı' diye sordum. Benim başımdan kan akıyordu."

Daha sonra aracın kaçtığını kaydeden Kul, "Keşke o araç kaçmasaydı da hastaları beraber araçtan çıkarsaydık. Kaçtığı zaman her şeyi düşünürüm. Acaba araçta kim var. Alkollü de olsa bana yardım etseydi her zaman kalbimdeydi o şoför. Sağ olsunlar, konvoydakiler yardım etti. Allah kimsenin başına vermesin. Çok kötü bir olay. Biz kurtulduk ya, eşimi bize bağışladı Allah ya bizim için bundan daha büyük servet yok." ifadelerini kullandı.

Gülhanım Kul da daha önce hiç aklına bir kaza yaşayabileceklerinin gelmediğini söyledi.

Kaza sırasında çok korktuğunu vurgulayan Kul, "İlk önce çocuğum aklıma geldi. Duygularım çok farklı. Bize vuran kişi ölüme götürmek istedi sanki bizi. O kişiyi de Allah'a havale ediyorum. Vicdanıyla baş başa kalsın. Bize göz göre göre vurması, bizi o şekilde bırakıp gitmesi affedilecek gibi bir şey değil." dedi.

Kazada iç organlarına darbe aldığını, akciğerinde hava oluştuğunu anlatan Kul, "Operasyon geçirdim. Şu an iyiyim Allah'ıma şükür. Allah beni evime, çocuğuma bağışladı." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Tekkeköy Samsun Hasköy Canik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title