Haberler

Trafik Kazası: 2 Ölü, 5 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden görüntüler- Polisin incelelemesi Ankara'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı- Otomobilin bir yayaya çarparak devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı Başkentte meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden görüntüler- Polisin incelelemesi Ankara'da trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı- Otomobilin bir yayaya çarparak devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı Başkentte meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Haydar Dağdelen (44) yönetimindeki 29 DH 458 plakalı otomobil, Çankaya ilçesindeki Yakubabdal Mahallesi yakınında bir yayaya çarptıktan sonra sürüklenip, devrildi.Kazada, kimliği henüz belirlenemeyen yaya ile otomobildeki Ahmet Güler (52) olay yerinde hayatını kaybetti, otomobil sürücüsü, aynı araçtaki Hatice, Melih ve Zeynep Dağdelen ile Nuray Yiğithan yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan sürücü Haydar Dağdelen'in sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çankaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title