Haberler

Trafik Kazaları Mobese Kameralarına Yansıdı

Manisa’da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı.

Manisa'da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Özellikle motosikletlilerin karıştığı birbirinden ilginç kazalar, bir anlık dikkatsizliğin nelere mal olabileceğini gösterdi.

Manisa şehir merkezindeki kavşak ve ana yollarda meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından kaydedildi. Manolya Meydanı kavşağında yayalar için kırmızı ışık yanarken yola fırlayan bir kadını fark eden araçlar dururken, araçların arasından çıkan bir motosikletlinin çarpması sonucu talihsiz kadın hafif şekilde yaralandı.

Bir aracın çarptığı polis otomobilinin savrulması sonucu kaldırımdan inen yayaları es geçmesi olası büyük bir felaketi önlerken, kaza sonrası kaldırımdaki bir kadının erkek arkadaşına sarılıp öpmesi dikkat çekti.

ESOT Kavşağı'nda meydana gelen bir diğer kazada ise sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, refüje çıkarak zincirlere ve dubaya asılı kaldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde bir anda etrafa toplanan vatandaşlar aracı elbirliği ile sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışırken, hiçbir tedbir alınmadan yapılan kurtarma çalışması tehlikenin boyutlarını da gözler önüne serdi.

Horozköy'deki Bağcılık Araştırma Enstitüsü yakınında meydana gelen bir diğer kazada ise yol kenarında şakalaşan bir grup çocuktan biri bir anda yola fırlayınca yolda normal seyrinde olan bir araç çocuğa çarptı. Birçok kazada özellikle büyük araçların küçük araçları adeta bir oyuncak gibi altına alması dikkat çekerken, özellikle motosiklet kazaları sonrası biranda yüzlerce vatandaşın olay yerlerinde toplandığı göze çarptı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title