Haberler

Trafik Kazaları

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 13 kişi yaralandı.

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 13 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta, Suriye uyruklu Abdulhamit Zeydan idaresindeki 46 SAA 102 plakalı otomobil, Kahramanmaraş-Adana karayolunun 13. kilometresi Türkoğlu ilçesi Çakallı mevkisinde sürücüsünün direksin hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki demir bariyerlere çarptı.

Kazada, sürücü Zeydan ile isimleri öğrenilemeyen Suriye uyruklu ikisi çocuk 7 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Elbistan ilçesinin Köprübaşı Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda Zeynep Koca idaresindeki 46 EA 612 plakalı otomobil ile Kerim Kılıç idaresindeki 46 D 3251 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada, sürücüler Koca ve Kılıç ile Ali Kılıç yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Antalya'da, Gazi Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Sevgi Yutman (42) ile kızı Sena Yutman'a (6) sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 07 CMN 97 plakalı otomobil çarptı.

Yaralanan anne ile kızı, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Sena Yutman ile 4,5 aylık hamile olduğu belirtilen annesi Sevgi Yutman'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Artvin'in Hopa ilçesi Cankurtaran Dağı mevkisinde Serkan Polat yönetimindeki kurbanlık büyükbaş hayvan taşıyan 25 FE 468 plakalı kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı.

Kaza sırasında araçtan uçuruma savrulan Polat, yaralandı. Polat, Rize ve Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT) görevlilerince 4 saatlik çalışma sonucu halat yardımıyla yola çıkarıldı. Polat, Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kamyondaki 3 büyükbaş hayvan vatandaşlarca yaralı olarak bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramanmaraş Serkan Polat Ali Kılıç Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title