Haberler

Trafik Kazaları

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında bir kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında bir kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Van'da, Murat Tunç idaresindeki 31 L 8163 plakalı kamyonet, Van- Bitlis karayolu Gevaş ilçesi çıkışında, yolun sağındaki elektrik direğine çarptı. Araçta sıkışan sürücü Tunç ile Fatih Kaya ve Fırat Çelik, olay yerine çağrılan AFAD ekiplerince güçlükle çıkartıldı. Kazada, Fatih Kaya olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulanslarla Gevaş Devlet Hastanesine kaldırılan Tunç ile Çelik, müdahalenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Malatya'da, Şeyho İnan'ın kullandığı 06 ND 9491 plakalı otomobil, Havalimanı yolu Aksaray mevkisinde şarampole devrildi. Sürücü ile araçtaki Hamdi, Osman, Sibel ve Nevzat İnan yaralandı. Malatya Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumları ciddi olan Şeyho ve Hamdi İnan, Turgut Özal Tıp Merkezine sevk edildi.

Karaman'da, Halil Özbek (41) yönetimindeki 70 EK 983 plakalı motosiklet, Ali Şahane Mahallesi'ndeki Perşembe Pazarı'nda, Hadiye Kepezli'ye (51) çarptı. Kazada, sürücü ve motosikletteki eşi Fatma Özbek (37) ile Kepezli yaralandı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Gevaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title