Haberler

Trafik Kazaları

Bayburt'taki trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Ordu'dan Kars'ın Sarıkamış ilçesine giden Salim Özgül (50) yönetimindeki 52 AB 538 plakalı otomobil, Bayburt-Gümüşhane karayolunun Aydıntepe yol ayrımında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje devrildi.

Kazada, sürücü Özgül ile araçta bulunan Muhammet Dilmen (17), Mustafa Baş (41), Aykut Can Özyurt (19) ve Galip Fırat Özgül (21) yaralandı.

Yaralılar, Bayburt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Borçka'daki trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İlçenin Düzköy köyü mevkisinde, Hopa istikametine giden İl Sağlık Müdür Yardımcısı Mehmet Şeker'in kullandığı 08 DH 257 otomobil ile karşı yönden gelen Kamil Ataman yönetimindeki 08 AN 378 plakalı kamyonet çarpıştı.

Kazada, sürücüler Şeker ve Ataman ile otomobilde bulunan Kemal Erkan yaralandı.

Borçka Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ataman, ilk müdahalenin ardından Artvin Devlet Hastanesine sevk edildi.

Düzce'de ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

TEM otoyolu Kaynaşlı gişeleri ışıklı kavşakta, trafik kazasına müdahale etmek için yola çıkan Hasan Basri Çavdar idaresindeki 81 DG 752 plakalı ambulans ile Celil Güleç yönetimindeki 34 PHY 15 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle ambulansta bulunan sağlık görevlisi Zeynep Atakul ile otomobilde bulunan Nurşen Güleç yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Sarıkamış Bayburt Kars Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title