Haberler

Trafik Kazaları

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 16 kişi yaralandı.

Yurtta meydana gelen trafik kazalarında 16 kişi yaralandı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde, Celal Sarili (32) idaresindeki 42 YD 806 plakalı otomobil, Alhan Mahallesi'nde yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Kazada, sürücü Sarili ile otomobildeki Ali Koçak (18), Onur (18) ve Ali Var (21) yaralandı. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Sarili ve Ali Var, Konya'ya sevk edildi.

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, Göksel Aydoğan'ın (27) kullandığı 34 YR 3309 plakalı otomobil, Yozgat-Ankara karayolu Buruncuk köyü yol ayrımında devrildi. Kazada, sürücü Aydoğan ile Yeter (24), Ümit Can (11), Günay (3) ve Öykü Aydoğan (3) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Yerköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, Hasan Coşkun (38) yönetimdeki "pat pat" diye tabir edilen tarım aracı, Erdemli köyü yakınlarında devrildi. Kazada, sürücü ile Mevlüde (27), Recai (36), Hasan (48) ve Salih Coşkun (23), Dursun (55) ve Ahmet Balcı (56) yaralandı. Ambulanslarla  Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Koçak Aydoğan Ereğli Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title