Haberler

Trafik Kavgası Kanlı Bitti! Arkadaşlarını Kaybeden Gençlerin Feryadı Yürek Dağladı

Güncelleme:

Bursa'da trafikte üstlerine süren aracı takip eden 3 arkadaş, dehşeti yaşadı. Bıçakların çekildiği kavgada arkadaşlarını kaybeden gençlerin feryatları yürek dağladı.

Bursa'da trafikteki bir gerginlik sebebiyle 2 grubun tartışmasında bıçaklar çekildi. Kalbinden yaralanan Recep Altınışık kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ARACI ÜSTÜNE SÜRDÜ

Olay, Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Üçgen Park önünde bir aracın üstlerine doğru sürmesinden rahatsız olan 29 yaşındaki Recep Altınışık, Necati N. ve İsmail B., aracı bir süre takip etti.


TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Kısa süre sonra Çeşme Sokak'ta karşılaşan gruplar aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle araçtan çıkan bir şahıs bıçak çekerek Altınışık'a ve arkadaşlarına saldırdı.


KALBİNDEN YARALANDI, KURTARILAMADI

Kavga esnasında kalbine ve karnına aldığı iki bıçak darbesiyle ağır yaralanan Altınışık, olay yerine gelen Acil Sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Altınışık burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Altınışık'ın arkadaşları İsmail B. ve Necati N. ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren arkadaşları polis ekipleri sakinleştirdi. Necati B.'nin polis ekiplerine "Beni arkadaşıma götürün" şeklinde feryadı yürekleri dağladı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osmangazi 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

üzücü durum:

dövmek için takip ederseniz onlarda dayak yemez. . polise ihbar edeceğinize dövmeeyemi koştunuz

22
0
yanıtYanıtla
polat:

trafikte daha serin kanlı ve sakin olup karşıdaki insanlara hoşgörülü olmak gerekiyor . hemen üzerlerine saldırınca çok kötü sonuçlar çıkar

19
0
yanıtYanıtla
aa:

takip etmiyceklerdi büyük bir mesele değil benim büyüğümün bir lafı vardır bazı belanın altından bazı belanında üzerinden geçiceksin

12
0
yanıtYanıtla
.:

artistlik taslamayacaksın siz vurursunuz dikiş atarlar adam vurur toprak atarlar bu kadar . . . su testisi su yolunda . . .

10
2
yanıtYanıtla
murtaza ünlü:

3 kişiler ya herifi kolay yeriz zannettiler:):) iyi olmuş, güzel haber. . . darısı diğer serserilerin başına.

1
8
yanıtYanıtla
Ata'dan FenerliMobil-IOS:

Ancak benim güzel ülkemde olur bu tür olaylar

6
0
yanıtYanıtla
Daso:

Herseyin basi sabirdir, öfke seytandandir, maalesef seytana uymuslar ve arkadaslarin sonu hüsranla bittmis.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title