Haberler

Trafik Cezalarına Sahte Plakalı Önlem

Güncelleme:

Tayland'da araç sahibi sürekli yediği trafik cezalarına önlem olarak plakasının üzerine sahte plaka yerleştirdi.

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir araç sahibi sürekli yediği trafiği cezalarına önlem olarak plakasının üzerine sahte bir plaka yerleştirdi.

PLAKA SAHTE ARACA AİT

Taylandlı bir sürücü "2 GS 418" plakalı aracının üzerine "SNG 189" no'lu bir plaka yerleştirdi. Orjinal plakasından aracın yeni alındığı anlaşılıyor ve sahte plakada eski bir araca ait.

DİĞER SÜRÜCÜLER GÖRÜNTÜLENDİ

Buna rağmen fark edilmeyen sürücü sahte plakayı tutturmak için kullandığı malzemenin azizliğine uğradı. Sahte plakanın asılı şekilde kaldığını fark etmeyen sürücü Bangkok'taki diğer sürücüler tarafından görüntülendi.

HANGİSİ GERÇEK ARABA VE PLAKASI?

Yine başkentte başka bir plaka resmi sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyada yazılanlara göre takip edildiğini düşünen bir kadın aynı marka model araçtan iki tane alıp ikisine de aynı plakayı yaptırdı. Araçların görüntüsü ve plakaları tamamen aynı.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Bangkok Tayland Dünya Haberler

500

Yorumlar (1)

Devamlı Seferiler!:

Araçların ibreleri 240 280 300 km. yazıyor yol kenarlarında Azami hız 30km yazıyor hata nerde bulun bulunca marko paşaya anlatın belki o çözüm bulur. (30 YADA 70 FARK EDERMİ).

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title