Haberler

Trafiğe Çıkınca Bütün Gözler Onlara Çevriliyor

Samsun'un Çarşamba ilçesinde klasik otomobil tutkunu Günay Dinçer, sahip olduğu 1957 ve 1960 model otomobillerine gözü gibi bakıyor Dinçer: "Klasik otomobiller trafiğe çıktığında diğer araçların arasında dikkatleri üzerine çekiyor"

YAŞAR KARAMAN - Çarşamba ilçesinde klasik otomobil tutkunu Günay Dinçer, sahip olduğu 1960 model Chevrolet Impala ve 1957 model Chevrolet Suburban marka otomobillerine gözü gibi bakıyor.

Çarşamba'da muhasebecilik yapan Günay Dinçer, AA muhabirine, klasik otomobil merakının küçük yaşlarda başladığını söyledi.

Babasının kullandığı araçlarla klasik otomobillere hayranlığının başladığını anlatan Dinçer, "Çocukluğumdan itibaren bir klasik otomobil sahibi olmayı hayal ettim. 1960 model Chevrolet Impala'yı 8 yıl önce satın aldım. 4 yıl aracın restorasyonu ile uğraştım. Aracın değişmesi gereken parçalarını orijinal olarak Amerika'dan getirttim" dedi.

Daha sonra 1957 model Chevrolet Suburban marka aracı satın aldığını belirten Dinçer, klasik otomobil tutkunu olduğunu ve araçları ile gezmeyi çok sevdiğini dile getirdi.

Genellikle, Karadeniz Bölgesi'nde yapılan klasik otomobil festivallerine katıldığını ifade eden Dinçer, "Bu festivallerde arabalar özellikle çocukların ilgisini çekiyor. Araçlarım trafiğe çıktığımda oldukça ilgi görüyor. Klasik otomobiller trafiğe çıktığında diğer araçların arasında dikkatleri üzerine çekiyor" diye konuştu.

Klasik otomobil sahibi olmanın çok emek isteyen bir süreç olduğunu kaydeden Dinçer, şöyle devam etti:

"Klasik otomobil sahibi olmaya karar verenlere tavsiyem önce hayallerindeki aracı satın almaları olacak. Almadan önce aracın durumunu çok iyi etüt etmeleri gerekiyor. En küçük restorasyon 2 yılı alabiliyor. Bu noktada restorasyon yapma girişiminde olan arkadaşlarımız önce parça tedarikini halletmeli ve sonra başlamalı restorasyona. Elimde bulunan klasik otomobillerden 1960 model Chevrolet Impala Türkiye'de 20 adet, 1957 model Chevrolet Suburban ise Türkiye'de tek."

İki aracın değerinin yaklaşık 250 bin lira olduğunu belirten Dinçer, araçlarına gözü gibi baktığını sözlerine ekledi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Chevrolet Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title