Haberler

    Trafalgar Meydanı'na Tanklar İndi!

    2011 yılında piyasaya çıkan ve günümüzde 120 milyondan fazla aktif oyuncu hesabına sahip olan World of Tanks öyle bir başarı kazandı ki, Londra'nın merkezindeki Tralfalgar Meydanı'nı kapatarak kutladı.

    Tankların savaş meydanlarındaki varlığı hem çok eski, hem de yeni aslında. Belki 100 yıl az zaman değil ancak insanoğlunun binlerce yıldır kendi türüyle sürdürdüğü amansız savaşın yanında, bir göz kırpması kadar kısa bir süre aynı zamanda.

    27 ton ağırlığındaki bu benzeri görülmemiş makine, bitmek bilmeyen siper savaşlarında bir güç çarpanı olma görevini üstlenmişti ve bugünlerde "kağıt" diyebileceğimiz ince zırhıyla, 8 kişilik mürettebatını tüfek kalibresinde mermilerden ve ufak tefek şarapnellerden koruyabiliyordu.

    Bizim açımızdan Mark tanklarının önemi ise şu, sekiz adet Mark I-IV tankı Osmanlı ordusuna karşı İkinci Gazze Muharebesinde kullanıldı ve bu tanklardan üçü Osmanlı Topçusunun sahra topu ile yaptığı atışlar ve mayınlar ile yok edildi.

    İşte, World of Tanks de bu tankı özel bir etkinlik ile oyuna dahil etme kararı almış ve bu etkinliğin oyunun PC sürümündeki karşılığı Konvoy modu. World of Tanks PC sürümü, 15 Eylül'de Konvoy moduna merhaba dedi ve oyuncular Lanchester zırhlı araçlarına atlayarak bu modun heyecanını yaşama fırsatı elde etti. Oyunda bir takım Mark I'i savaş alanındaki hedefine giderken korumaya ve tamir etmeye çalışırken, diğer takım efsane tankın hedefine ulaşmasını engellemeye ve onu yok etmeye çalışmakta.

    World of Tanks'in konsol sürümleri ise Trench Warfare moduna kavuştu ve bu modda oyuncular Mark I'i son derece büyük (1.2km) Thiepval Ridge haritasında kullanma şansına sahipler. Serinin mobil üyesi World of Tanks Blitz de Mark I'in 100. yılına saygı duruşunda bulunuyor ve 7'şerlik takımlardan oluşan savaşlarda Mark I'i oyuncuların kullanımına sunuyor. Hafta boyunca Mark I ile 10 savaş yaparsanız eğer özel bir madalya da sizleri bekliyor.

    tarafından hazırlanmıştır.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Londra Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title