Haberler

Trabzonsporlu Futbolcular, Hakemlerin Protestosunu Protesto Etti

Güncelleme:

Trabzonsporlu futbolcular Eskişehirspor maçından önce gerçekleştirilen "2 Dakika Düşün" organizasyonunu protesto ettiler.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Eskişehirspor- Trabzonspor karşılaşmasında hakemler ve futbolcular, geçen hafta hakem Volkan Bayarslan'a yapılan saldırıyı protesto ederken, Trabzonsporlu futbolcular ise arkalarını dönerek protesto gösterisinde bulundu.

2 DAKİKA GEÇ BAŞLIYORDU

Mücadele öncesinde hakemler ısınmaya "Sporda şiddete hayır" yazılı tişörtle çıkarak Trabzonspor - Fenerbahçe maçında hakem Volkan Bayarslan'a yapılan saldırıya tepki gösterdi. Ayrıca Trabzon'daki saldırı sonrası Merkez Hakem Kurulu'nun aldığı karar üzerine mücadele iki dakika geç başladı.


ARKALARINI DÖNDÜLER!

Maçın başında Eskişehirsporlu futbolcular orta yuvarlakta toplanırken, bordo-mavili oyuncular bir araya gelmedi. Trabzonsporlu futbolcular Eskişehirsporlu futbolcular ve hakemlerle beraber orta yuvarlağın etrafında toplanmadılar ve hakemlere arkalarını döndüler.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Eskişehirspor Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (100)

Adınızı Yazın:

reziller hala üste çıkmaya uğraşıyorlar. . herkes trabzon dedin mi tiksiniyor artık

245
41
yanıtYanıtla
efsane:

katiller şehri. . sur''u bombalayacağınıza trabzonu bombalayın. .

211
73
yanıtYanıtla
PLAN YAPMAYIN PLAN!!!:

Ulan bizim asalaklar Trabzonum''u eleştiriyor eyvallah da senin gibi vatan hainleri eleştiriyor ya ahh ahh! Sökmez Karadeniz''de koçum bilir misin o türküyü dinle aç benden sana gelsin!!!

yanıt2
yanıt0
PİSSSS İYYYYY:

Ameden ne farkınız kaldı yazıklar olsun. . reziller

210
23
yanıtYanıtla
Amedli:

Irkçı faşist. Kahrolsun Fb, Bjk.

yanıt4
yanıt0
SUR AMED:

AMED E KURBAN OL BOŞ MAHLUKAT

yanıt0
yanıt1
cakıcı:

trapzon futbol kenti degil artık spor terör kenti haline gelmiştir bu neya her sene fener maçların olay hakeme bahane edip terörüstlük yapılmaz

138
21
yanıtYanıtla
sedat:

geri zekalıdır bu pretostoyu anlamayanlar GERİZEKALILAR biz trabzonsporlu olarak hiçbir şiddetin tarafı olmadık şiddeti savunmadık 2 dakika süresince neler okuyolar onları bi dinleyin ne kadar eksiklik var ona göre yorum yazın Dengesiz MAHLUKLAR

18
46
yanıtYanıtla
taraftar:

herseyin sorumlusu aziz yildirim ve ona yalakalik yapan köppekleri

11
39
yanıtYanıtla
ss55:

bu kadar yüzsüzlük olmaz, trabzonu yine haklı çıkardı hakemler. bir de utanmadan protesto ediyorlarmış ta. iki dk geç başlatıyorlarmış ta . . trabzon ne yapsa haklıdır , çünkü kasıt var , çünkü futbolda ahlaksızlık var. bugün yine şahit olduk.

17
32
yanıtYanıtla
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title