Haberler

Trabzonspor Yönetiminden Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Trabzonspor yönetimi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Trabzonspor yönetimi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Güney, Engin Hacısalihoğlu, Muhammet Kara, Ömer Demir ve Ahmet Emre Turan ile birlikte Başkan Gümrükçüoğlu'nu ziyaret eden Asbaşkan Ali Kemal Başaran, menfaat sağlamak için değil yürekle Trabzonspor'a hizmet etmek için göreve geldiklerini kaydederek, "Malum Trabzonspor, 191 trilyon borcu olan bir kulüp. Perişan bir hale gelmiş bir kulüp. İnşallah biraz borç ödeyip, biraz da derece yapabilirsek Trabzonspor'da iyi şeyler yapmış oluruz. Ona gayret ediyoruz" dedi.

Asbaşkan Başaran, yapmayı düşündükleri Trabzonspor gecesi için Başkan Gümrükçüoğlu'ndan destek istediklerini de ifade ederek, meşru zeminde her zaman olduğu gibi bundan sonra da Belediyenin yardım ve katkılarının devam edeceğine inandığını söyledi.

Başkan Gümrükçüoğlu, imkanları ölçüsünde bundan sonra da her zaman Trabzonspor'a destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gümrükçüoğlu, "Yönetimimiz gecesini gündüzüne katarak Trabzonspor'a hizmet etmeye gayret gösteriyor. Geçmiş belediye başkanlarımız gibi bugün de bizler karıca kaderince elimizdeki imkanlar ölçüsünde Trabzonspor'umuza destek vermeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da Trabzonspor'umuzun ve şehrimizin emrinde olduğumuzu ifade ediyorum. Yönetimdeki arkadaşlarımızın taşıdıkları ağır sorumluluğun Trabzonspor'umuzu başarılara taşıyacak şekilde geliştiğini görmek bizi ayrıca sevindiriyor. Her zaman kulübümüzü, takımımızı desteklemeyi sürdüreceğiz" ifadelerini kulandı - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ali Kemal Başaran Köksal Güney Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title