Haberler

Trabzonspor Yeni Transferleri ile Sözleşme İmzaladı

Trabzonspor, yeni transferleri Şahin Aygüneş, Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, yeni transferleri Şahin Aygüneş, Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş ile sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde futbolcular ve Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran yer aldı. Başaran, imza töreninde yaptığı konuşmada, bu transferlerle Trabzonspor'un altyapıya dönük bir hamle gerçekleştirdiğini belirterek, "Şahin'i, Gökhan ve Mustafa'dan ayırmıyorum. Çünkü o da Trabzon kökenli birisi. Kendilerinin Trabzonspor'a çok yararlı olacaklarına inanıyorum" dedi.

Futbolcuların bordo-mavili takımda başarılı olacağına inandığını belirten Başaran, "Kendileri burada yükselecekler ve inşallah milli takıma kadar yolculuklarına devam edecekler. Ben onların bu azmi göstereceklerini biliyorum. Biz üzerimize düşen görevi yapmaya her zaman hazırız" diye konuştu.

ŞAHİN AYGÜNEŞ: "BURADA KENDİMİ BULACAĞIM"

Trabzonspor'un, Kasımpaşaspor'dan 3,5 yıllığına transfer ettiği Şahin Aygüneş ise bordo-mavili takımda kendisini bulacağını ifade ederek, "İnşallah Trabzonspor'da faydalı şekilde oynamaya başlar ve uzun seneler geçiririm. Burada taraftara mutluluk yaşatmak istiyorum. Son 4,5 yıldır Kasımpaşa'daydım ve 3 sene de neredeyse bütün maçlarda oynadım. Daha sonra bir sakatlık geçirdim ve o yüzden oynama şansı bulamamıştım. Kasımpaşa için her sene faydalıydım. Aldığım teklif ve istatistikler de bunu gösteriyordu. Kendimi burada bulacağım ve bundan eminim" şeklinde konuştu.

GÖKHAN ALSAN: "ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAMAK İSTİYORUM"

Hayallerinin gerçekleştiğini ve şampiyonluklar yaşamak istediğini vurgulayan 1461 Trabzon'dan transfer edilen bir diğer futbolcu Gökhan Alsan da, "Trabzonspor formasını uzun yıllar giyip şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Bunu yapmak kolay değil ama elimden gelenin en iyisini yapacağım. Hocamız şans verdiği zaman en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım. Bana inananları mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA AKBAŞ: "FORMANIN HAKKINI VERECEĞİM"

1461 Trabzon'dan transfer edilen Mustafa Akbaş, çocukluğundan bu yana taraftarı olduğu Trabzonspor'a imza attığı için büyük mutluluk yaşadığını ve formanın hakkını vereceğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Mustafa ile Gökhan 4,5, Şahin ise 3,5 yıllık sözleşmeleri imzalayarak yeni formaları ile basın mensuplarına poz verdiler. Gökhan Alsan 90, Mustafa Akbaş 33, Şahin Aygüneş ise 11 numaralı formaları giyecek. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şahin Aygüneş Mustafa Akbaş Gökhan Alsan Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title