Haberler

Trabzonspor, Waris Majeed'i Borsaya Bildirdi

Güncelleme:

Trabzonspor, Spartak Moskova'lı 1991 doğumlu forvet oyuncusu Waris Majeed'i açıkladı.

Trabzonspor'dan bir transfer daha! Trabzonspor Spartak Moskova'da forma giyen 1991 doğumlu forvet oyuncusu Waris Majeed'i açıkladı. Bordo mavililer, Spartak Moskova'dan Waris Majeed'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

YENİ GOLCÜ TRABZON'A GELECEK

Bordo-mavililerin 22 yaşındaki Ganalı oyuncuyu, ilk olarak İstanbul'da sağlık kontrolünden geçireceği, 13.20 uçağıyla da bu oyuncunun Trabzon'a geleceği öğrenildi.

16 MAÇTA 9 GOL

Geçen sezon Fransa'nın Valenciennes takımında kiralık olarak oynayan futbolcu, burada 16 maçta 9 gol atıp 6 asist yaptı.

Karadeniz ekibinin prensipte anlaştığı bir başka oyuncu Mustapha Yatabare'nin de bugün özel uçak ile İstanbul'da olacağı belirtildi.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Bu arada Trabzonspor, Majeed Waris'in transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Açıklama şöyle:

"Spartak Moskova takımının profesyonel oyuncusu Waris Majeed'in, kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

YATABARE TRABZON'A UÇTUĞUNU SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Fransa Ligue 1 ekiplerinden Guingamp formasını giyen Mustapha Yatabare, Trabzon'a uçtuğunu sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Menajeriyle birlikte özel uçak ile Fransa'dan hareket eden oyuncunun ilk olarak İstanbul'a ardından ise Trabzon'a geleceği öğrenildi. Oyuncunun İstanbul'da sağlık kontrolünden geçmesinin ardından Trabzon'a gelerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spartak Moskova Trabzonspor İstanbul Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title