Haberler

Trabzonspor'un Yusuf Sevdası

Bordo Mavililer, Bursasporlu Yıldızı Renklerine Katmak İçin Bir Kez Daha Nabız Yoklayacak.

Bordo mavililer, Bursasporlu yıldızı renklerine katmak için bir kez daha nabız yoklayacak.

TRABZONSPOR'da Yusuf ısrarı bitmiyor. Bordo mavililerin Genel Sekreteri Hasan Yener, ara transfer döneminde sadece Bursasporlu oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini söyledi. Yener, transferde sınırlı bir politika izlediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Trabzonspor’un kadrosuna girebilecek, direkt katkı yapabilecek oyuncu bulma zorunluluğumuz var. Bu yüzden alacağımız futbolcunun takıma uyumunu dikkate alıyoruz. Türkiye’yi iyi bilen, tanıyan, deneyimli bir oyuncu almak istedik. Yusuf adayımızdı. Kulübüyle yine görüşeceğiz. İnşallah gerçekleşir."

Trabzonspor kaptanı Hüseyin Çimşir’in takımdaki alternatifleri çoğaldı. Ferhat, Adnan ve Ceyhun’dan sonra Brundili Faty Papy’nin de takıma katılmasıyla birlikte rekabet edeceği isim sayısı artan Hüseyin'in kampta hırsla çalıştığı gözlendi. Sezonun ilk yarısında ligin en çok top kazanan futbolcusu olan Hüseyin, rekabetin takıma katkı yapacağını söyledi.

Bu arada Ersun Yanal’ın isteği üzerine takımdan gönderilen genç futbolcular Fatih, Buğra ve Abdülaziz’e bir çok teklif geldiği, ancak yönetimin bonservisleriyle vermeye sıcak bakmadığı bildirildi.

Genç futbolcularını Süper Lig'de bazı takımlara kiralık vermek için görüşmelerde bulunan yönetimin alt yapıdan gelen isimleri kaybetmek istemediği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title