Haberler

    Trabzonspor'un Üç Silahşorleri!

    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında aldığı saha sonuçlarıyla başarısız bir görüntü çizen Trabzonspor, ligin 2. yarısında ise bambaşka bir görüntü sergilerken, hücum zenginliğiyle de dikkat çekiyor.

    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında aldığı saha sonuçlarıyla başarısız bir görüntü çizen Trabzonspor, ligin 2. yarısında ise bambaşka bir görüntü sergilerken, hücum zenginliğiyle de dikkat çekiyor. Kazandığı Bursaspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor ve Osmanlıspor maçlarında kadroyu bozmayarak önemli bir çıkışa imza atan Karadeniz ekibinde Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı ve Castillo, teknik direktör Ersun Yanal'ın hücum gücünü doruk noktasına ulaştırdı. Bu üçlüye ek olarak sol bek Mas ve sağ bek Pereira da takımı sırtlayan oyuncular arasında yer aldı.



    YANAL BOZMAYACAK



    Sezonun ilk yarısında gol yollarında sorun yaşayan Trabzonspor; Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı ve Castillo'yla Süper Lig'in ikinci yarısında hücum zenginliği ön planda olan takım görüntüsü sergiledi. Teknik direktör Ersun Yanal, 20 Şubat Pazartesi günü Medical Park Arena'da oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor maçında da bu üçlüyü bozmayacak.



    OLCAY ŞAHAN



    Sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'tan Trabzonspor'a gelen oyuncu, bordo-mavili ekibin hücumdaki en önemli zenginliklerinden biri oldu. Teknik direktör Ersun Yanal, saha içerisinde futbolcunun tecrübesinden yararlanırken, Olcay Şahan 1 gol ve 2 asistle hücum bölgesinde Castillo ve Yusuf Yazıcı ile iyi uyum sağladı.



    YUSUF YAZICI



    Trabzonspor'un son yıllarda altyapıdan A takıma kazandırdığı en önemli isimlerin başında geliyor. Mehmet Ekici'nin kadro dışı bırakılmasının ardından 10 numara pozisyonuna geçti. Yusuf Yazıcı, 4 maçtaki 2 gol ve 2 asistlik performansla takımın en dikkat çeken oyuncusu olarak ön plana çıkarken, Olcay Şahan ve Castillo ile birlikte iyi bir uyum sağlayarak takımın beyni pozisyonunda yer aldı.



    CASTİLLO



    Sıkıntılı bir sürecin ardından takıma kazandırılan ve ilk yarıda sergilediği performans ile eleştiri oklarını üzerine çeken Castillo ise ligin ikinci yarısıyla birlikte performansıyla dikkat çeken oyuncuların başında yer alıyor. Hırslı futboluyla dikkat çeken Kolombiyalı orta saha, Gaziantepspor karşısında 2 gol atarak kalitesini gösterdi. Genç futbolcunun performansında ise Olcay ile birlikte Yusuf Yazıcı ile yakaladığı uyumun da büyük etkisi var.

    Kaynak: Fotomaç

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Yusuf Yazıcı Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title