Haberler

Trabzonspor'un Son Bombası Swarovski

Güncelleme:

Trabzonspor yönetimi, sponsorluk anlaşmaları için mücevher şirketi Swarovski'nin yetkilileriyle bir araya geldi. Trabzonspor, kasasına yıllık 10 milyon Euro'yu koymayı planlıyor.

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi kaynak arayışları sürüyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da geçtiğimiz sezon Avusturya'da yapılan kamp sırasında yakın ilişkiler kurdukları mücevher şirketi Swarovski'nin yetkilileri ile hem forma hem de stadın isim sponsorluğu görüşmeleri için Avusturya'ya gitti. Uzun zamandır planlanan bu ziyaretin ilk görüşmesinin olumlu geçtiği ancak henüz net bir rakamın oluşmadığı öğrenildi.

SWAROVSKİ ÖYKÜSÜ GEÇEN SEZONA DAYANIYOR

Trabzonspor'un profesyonelleri, önemli bir sponsorluk anlaşması için büyük mesafe aldı. Temasların öyküsü geçtiğimiz sezon başı kampına dayanıyor. Karadeniz ekibi, Avusturya'da fabrika ve müzesi bulunan Swarovski'nin sahibi Gernot Langes Swarovski'nin otelinde kamp yaptı.

TEKLİFE YEŞİL IŞIK

Yaklaşık 15 gün süren kamp çalışmaları sırasında Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kurmayları Swarovski ailesiyle ilişkiyi geliştirdi. Trabzonspor'u büyük bir misafirperverlikle ağırlayan aile ve beraberindekiler Legia Varşova ile oynanan Avrupa Ligi maçına çağrıldı ve 2 gün Trabzon'da ağırlandı. Karadeniz'e ve gösterilen yakınlığa hayran kalan aile, Bordo-Mavili ekiple işbirliği teklifine yeşil ışık yaktı.

FORMA REKLAMI VE STAD İSİM HAKKININ SATILMASI

Taraflar arasında konuşulan fiyatlar konusunda kesin bir bilgiye ulaşılamadı ancak, Bordo-Mavililer, önce forma reklamı en son aşamada ise Akyazı Stadı'nın isim haklarının satılması düşüncesini ortaya atacak. Avusturyalı işadamının, bu talebe karşılık vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Bu arada Swarovski ailesi, Trabzonsporlu yöneticilerin sıcak davranışlarından etkilenerek Trabzon'a bir şube açmıştı.

YILLIK 10 MİLYON EURO

En az 5 yılı kapsayacak anlaşmanın ve marka ortaklığının neticesinde Trabzonspor'un kasasına yıllık 7 ile 10 milyon Euro arasında bir rakamın girmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLARI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Dünyaca ünlü takı markası Swarovski'nin sahibi Gernot Langes'in kızı Diana Swarovski Trabzonspor'un Onur Üyesi oldu ve bunu sosyal medya hesabından paylaştı.




Kaynak: Haberler.com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Trabzonspor Swarovski Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (14)

Zaza12:

Adam olmadıktan sonra para olsa neolur

12
7
yanıtYanıtla
DemirokqqqqqqmmpMobil-IOS:

Sponsor oldukları takına bak :) trabdon

2
9
yanıtYanıtla
...:

hatun on numara beş yıldızmış :)

6
4
yanıtYanıtla
Cankinosz61Mobil-IOS:

Çatlayın kudurun Trabzonspor'u çekemeyenlere

4
3
yanıtYanıtla
rezidans:

Kârının gideri var.

4
1
yanıtYanıtla
53/KALKANDERE:

TRABZONLULARIN, TRABZONSPORA VERDİĞİ İLGİ ALAKAYI. RİZELİLER, RİZESPORA VERSEYDİ, HER SENE ŞAMPİYONDU RİZE SPOR. RİZELİLER İSTANBUL TAKIMINI TUTTUĞU HALDE BİLE SÜPER LİGDE LOCAMIZDAYIZ HER ALUKARDA=)))NEDE OLSA RİZE''LİYİZ ELHAMDÜLİLLAH=))

1
4
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

SARIŞIN BOMBA

2
1
yanıtYanıtla
a:

cakısıonuzmu:D

3
0
yanıtYanıtla
hamsi gözlüm:

ula dalga geçeysunuz millet getirii nani van persie podolski siz getiriisiniz zıbarovski. . .

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben bu ibo nun ilk kez güldügünü gördüm varmi gören baska demek ki güzel hatun valla gülüyo bak ibo

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title