Haberler

Trabzonspor'un Panzeri Deniz Yılmaz: Burada Şampiyonluklar Yaşamak İstiyorum

Son haftalardaki oyunuyla bordo mavili takımın değişmez oyuncusu olan Deniz Yılmaz, Trabzonspor'da uzun yıllar oynamak ve şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi.

Son haftalardaki oyunuyla bordo mavili takımın değişmez oyuncusu olan Deniz Yılmaz, Trabzonspor'da uzun yıllar oynamak ve şampiyonluklar yaşamak istediğini söyledi.

LAKABI "PANZER"

Sezonun büyük bölümünü sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı geçiren Trabzonspor'un 'panzer' lakaplı oyuncusu Deniz Yılmaz, Trabzonspor Dergisi'ne verdiği röportajda futbola yaşamını ve hedeflerini anlattı. Futbol oynamaya 5 yaşında Almanya'da Ulm takımının alt yapısında başladığını belirten Deniz Yılmaz, şunları söyledi:

"U17 milli takımıyla Abdullah Avcı hocamız önderliğinde Nuri Şahin, Onur Recep Kıvrak gibi oyuncularla birlikte 2005'te Avrupa şampiyonu olduk. Bu başarıdan sonra Bayern Münih'ten teklif geldi. Sonra Dünya Şampiyonası'nda 4'üncü olduk. Bayern'de 7 sene forma giydim, ardından 1 sene Mainz'de oynadım ama yeterince şans bulamadım. Bir sene de Bundesliga 2'de Paderborn forması giydikten sonra ülkeme dönmeye karar verdim. Elazığspor ve Trabzonspor'da oynadım."

KALBİM TÜRKİYE'Yİ SEÇTİ

Deniz Yılmaz, Alman milli takımını seçmediği için pişmanlık duymadığını da belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben ya da Mehmet Ekici gibi oyuncular Almanya'yı seçseydik başka yerlere gelebilirdik. Ama ben bunu hiç düşünmedim. Almanya'da doğmuş büyümüş olabilirim ama biz ailemizin nereden geldiğini unutmadık. Kalbim Türkiye'yi seçti. Emindim karar verirken ve pişman da değilim. Almanya'da hep denedim, savaştım. Ama baktım ki kimse bana şans vermiyor, destek olmuyor, bir Türk takımına gitmem gerektiğine karar verdim. Bu da iyi bir seçim oldu, çok mutluyum şu an."

KÖTÜ GÜNLERİN ÖDÜLÜ TRABZONSPOR

Yaşadığı zorluklar ve sakatlıkların ardından asla pes etmeyi düşünmediğini de vurgulayan Deniz Yılmaz, şunları söyledi:

"Çok kötü günlerim oldu. Bir basamak yukarı gidiyorum, sonra iki basamak geri gitmek zorunda kaldım. Bunlar benim kaderim ama şans gelmedikçe, bir yerden şansımı yakalamaya çalıştım. Bu tecrübeleri kazanırken daha iyi yerlere geleceğime inanıyordum. İyi ki bu süreçte kendimi bırakmadım. Hep pozitif düşünüp savaştım. Trabzon'a gelmekle de gurur duyuyorum. Kötü şeylerin karşılığını Trabzon'a gelerek aldım. Bayern Münih' teyken takım idmanlarından sonra özel olarak çalışıyorduk. Mehmet Ekici, Müller, Badstuber hep beraber çalışıyorduk. Onların bulduğu şansı biz de bulsak o noktalara gelebileceğimize kalpten inanıyorum. Şans bulduğunuzda özgüveniniz de yerine geliyor çünkü. Eksikliğe gelince ben hep pozitif yönden düşünürüm. Her oyuncunun bir eksikliği elbette vardır ama ben hiç oturup hocalarımla 'benim ne eksiğim var' diye konuşmadım. Zaten her oyuncu kendisi karar vermeli eksikliklerine. Ama illa bir şey söyleyeceksem kafa gollerimi söyleyebilirim. Boydan kaybediyor olabilirim, Cardozo gibi boyum olsa ben de öyle kafa golleri atabilirim herhalde."

KALEDEN ÇIKIP GOL ATMAK İSTİYORDUM

Futbola kaleci olarak başladığını ancak daha sonra saha içindie oynamadığı pozisyon kalmadığını belirten Deniz Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Joker gibiydim. Kalede başladım, fakat kaledeyken kendimi tutamıyordum, sürekli pas istiyordum. Arkalarda kalmayı sevmiyordum, çıkıp gol atmak istiyordum içten içe. Belki de Neuer tarzı bir kaleci olabilirdim. Sonra bir ara hocam beni stoper oynattı. İki kanatta görev yaptım, forvet arkası oynadım. Zaten forvet asıl rahat ettiğim mevkii. Ama beni hocam nerede kullanmak isterse ben orada oynarım ve elimden geleni yaparım. Ayrıca bu pozisyonlarda oynamam, oyunu daha iyi okumamı sağladı. Şu an diğer mevkiilerde oynayan isimlerin neler yapacağını az çok tahmin edebiliyorum."

CARDOZO BENİM İÇİN ŞANS

Deniz Yılmaz, Cardozo ile oynamının kendisi için bir şans olduğunu da vurgulayarak, "Saha içi ve dışında iyi anlaşıyoruz. Savunma oyuncularını çok çekiyor. Hem bitiricilik, hem de pas yeteneği var. Onun açtığı boşlukları kullanmak benim için fırsat oluyor. Trabzonspor'la 2.5 yıllık daha sözleşmem var. Hedefim kariyerimin sonuna kadar, nereye kadar oynayabiliyorsam, Trabzonspor forması için ter dökmek ve goller atmak. Bu takımla bu şehirde şampiyonluklar kutlamayı çok istiyorum" ifadesini kullandı.

Vücudundaki dövmelerin hepsinin kendisi için ayrı bir anlamı ve önemi olduğunu belirten deniz Yılmaz, sözlerini şöyle noktaladı:

"Her dövmenin farklı bir anlamı var. Yıldızların gittiği yoldan gitmeyi ve yıldızlara ulaşmayı hedefliyorum. Yıldızların anlamı bu. Babamın ilk harfi var. Sağ kanat annemin, sol kanat babamın... Onlar beni tutuyor. İbranice olarak kardeşlerimin isimleri yazıyor. 3 aylıkken kaybettiğim bir kardeşim var, adı Ümit. Onun doğum tarihini yazdırdım. Arkadaşlarım bana 'panzer' diyordu. Panzer dövmesi yaptıramadım, yine güçlü olduğu için hançer dövmesi yaptırdım. Bir de gül dövmesi var, onun da bi anlamı var ama bende gizli kalsın." - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayern Münih Deniz Yılmaz Trabzonspor Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title