Haberler

    Trabzonspor'dan Mevlüt Erdinç İçin 2,5 Milyon Euro'luk Teklif

    Güncelleme:

    Bordo-mavili takım, Saint Etienne'den transfer etmek istediği gurbetçi golcü Mevlüt için 2.5 milyon Euro'luk resmi teklifini sunmaya hazırlanıyor.

    Süper Lig'i ilk dörtte bitirmenin hesabını yapan Trabzonspor diğer yandan da gelecek sezonun transfer planlamasının hazırlıkları içerisinde. Bordo-Mavili ekipte transfer listesinde ilk sıralarda yer alan Mevlüt Erdinç için girişimler hızlandı.

    ÖN GÖRÜŞME YAPILDI

    Menajeriyle yapılan ön görüşmenin ardından transferi için uygun ortamı oluşturmak isteyen bordo-mavililer, Saint Etienne kulübünü ikna için resmi bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

    2,5 MİLYON EURO

    Sabah'ta yer alan habere göre; Bordo-mavililerin Mevlüt Erdinç için 2 milyon 500 bin Euro'yu gözden çıkardığı ve gurbetçi oyuncudan da yapılacak olan bonservis pazarlığı konusunda yardım isteyeceği öğrenildi.

    YANAL'LA GÖRÜŞTÜ

    Mevlüt'ün teknik direktör Ersun Yanal ile de görüştüğü ve gelecek sezon kurulacak takım hakkında bilgiler aldığı belirtildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Mevlüt Erdinç Saint Etienne Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500

    Yorumlar (4)

    asutay12:

    BU TRABZON BÖYLE GİDERSE BATACAK KURTULACAĞIZ BU LAZLARDAN

    0
    4
    yanıtYanıtla
    lazoylu:

    tirabzon bombai patlati geli usaklar geli mevlud geli

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Sacmalik. Su anki futbolcularda cok iyi futbolcu diye alindilar. Alt yapiya onem vermeden trabzon sampiykn olamaz

    0
    1
    yanıtYanıtla
    RealistmobilWeb@haberler.com:

    Bu ersun yanaldan da bi cacık olmaz hacıosmanoğlundan da kimse sormuyor nerden geliyor bu para diye böyle giderlerse 2 bilemedn 3 yıla çabucrkar

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title