Haberler

Trabzonspor'un Genel Kurulu Kavgayla Başladı

Güncelleme:

Trabzonspor'un seçim maddesi bulunmayan 69. Olağan Genel Kurulu kavgayla başladı.

Trabzon spor'un seçim maddesi bulunmayan 69'uncu Olağan Genel Kurulu kavgayla başladı.

19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul öncesinde sabahın erken saatlerinden itibaren üyeler salonun önünde toplanmaya başladı. Giriş kartlarını alan üyeler, üst araması yapılmasının ardından salona girebildi. Kapıda ayrıca X-Ray cihazlarıyla da güvenlik önlemleri artırıldı. Trabzon spor Genel Kurulu, muhalefetin özellikle yönetimi ibra etmemek üzere örgütlenmesiyle önceki yıllara göre yüksek bir katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulun daha önce açıklandığı gibi saat 10.00'da başlamaması üzerine bir grup üye alkışlayarak durumu protesto etti. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun salona girmesiyle kongre saat 11.00'de başladı.

DİVAN SEÇİMİNDE KAVGA

Yönetimin Kongre Divan Başkanlığı'na Sabri Sadıkları'ı, muhalefet kanadının ise Ali Sürmen'i göstermesinin ardından oylama yapıldı. Sabri Sadıkları'ın kongre divan başkanlığına seçildiğinin açıklanmasının ardından tribünlerin büyük bölümü oy sayımının sağlıklı yapılmadığını ileri sürerek durumu protesto etti. Bir çok üye tribünden spor salonuna inerek divan başkanlığının bulunduğu kürsüye yürümek istedi. Sahneye çıkan bazı üyeler özel güvenlik görevlileri tarafından sahneden indirilirken, bu sırada yumruklu kavga yaşandı.

Kavganın ardından çevik kuvvet ekipleri salona girdi ve sahnenin önünde önlem aldı. Kongre Divan Başkanı Sabri Sadıklar, oturumu sürdürmek istese de, "Divan dışarı" tezahüratları üzerine durumu değerlendirmek üzere kongreye ara verdi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title