Haberler

Trabzonspor'un Genci Abdülkadir: "Sabır ve Destek İstiyorum"

Trabzonspor' un 17 yaşındaki genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, Samorin kampında yoğun tempoda çalıştıklarını belirterek, "Biraz sabır ve destek istiyorum" dedi.

Trabzonspor' un 17 yaşındaki genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, Samorin kampında yoğun tempoda çalıştıklarını belirterek, "Biraz sabır ve destek istiyorum" dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ"

Slovakya'nın Samorin Kasabası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un genç oyuncusu Abdülkadir Ömür, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Samorin'de kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini belirten Abdülkadir Ömür, şunları söyledi

"Çok yoğun çalışıyoruz. Trabzon'da ilk kampımızı gerçekleştirdik ve Slovakya'ya geldik. Tempo hiç düşmedi. Bazen iki, bazen üç antrenman yapıyoruz. Tempo her gün artıyor. Çok yorucu antrenmanlar oluyor ve gelişiyoruz. Yoruluyoruz ama bunun karşılığını alacağız. Yorulduğumuzda geliştiğimizi anlıyoruz. Macaristan kampında birçok maç oynayacağız. Çalışmalarımızın karşılığını göreceğiz."

"İLK ZAMANLAR ZORLANDIM"

A takıma ilk yükseldiğinde zorlandığını ifade eden Abdülkadir, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Altyapıda farklı bir ortam vardı, tempo daha düşüktü. Şimdi A takımda tempo daha da arttı. Herkes beni seviyor. Ağabeylerim yakından ilgileniyor. İlk zamanlarda tempoya ayak uydurmakta zorlanmıştım ama artık kendimi daha iyi hissediyorum. Gün geçtikçe güçlenip daha da iyiye gidiyorum. Daha da iyi olacağına inanıyorum."

"HERKESİN BENDEN BEKLENTİSİ VAR"

Hagi, İniesta ve Messi gibi oyunculara benzetilmesinin kendisine gurur verdiğini ve bu isimleri kendisine örnek aldığını belirten Abdülkadir Ömür, bu konuda şunları söyledi:

"Bu oyunculara benzetilmek harika bir duygu. O haberleri UEFA'da ilk okuduğumda ve duyduğumda inanılmaz mutlu olmuştum. Bu benzetmeler bende baskı oluşturmuştu. Çünkü insanların beklentileri de artmıştı. İnsanlar Türkiye'den bir Messi ya da Hagi çıkacak mı diye merak ediyor. Herkesin benden beklentisi var, geçen yıl da vardı. Oynadığım maçlarda ben de kendimi göstermeye çalıştım. Bundan sonrası için de fırsat bulduğum maçlarda oyun yapımı izlettirmek istiyorum."

"ÖNCELİĞİM TRABZONSPOR"

Hedefleri arasında öncelikli olarak Trabzonspor'da uzun yıllar futbol oynamanın olduğunu dile getiren Abdülkadir, açıklamalarına şöyle devam etti:

" Trabzonspor'da uzun yıllar futbol oynamak istiyorum. 7-8 yaşından beri altyapıda oynuyordum. Çocuktum, antrenmanlara, maçlara gidip geliyordum. 17 yaşında A takımda olmayı kim hayal edebilirdi? Uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet etmek istiyorum. Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Haksızlıklara uğratılıyor olabilir ama bu kulüp daha fazlasını hakkediyor. Bunun için elimden geleni yapacağım. Hedeflerimde yurtdışı da var ama önceliğim burası."

"İNŞALLAH BOYUM UZAR"

Boyunun kısalığı nedeniyle birçok haber yapıldığını hatırlatan Abdülkadir, "Boyu ilaçla büyütülüyor, hastanelere gidecek, yüzecek tarzında birçok haber çıktı ama herhangi bir şey yapılmadı. İnşallah boyum biraz daha uzar. Boyum 1 metre 68 santim" dedi.

"TRABZONSPOR'UN ADINI DUYURMAK İSTİYORUM"

17 yaşında olup Trabzonspor A takımında forma giymenin kolay olmadığına dikkat çeken Abdülkadir Ömür, şunları söyledi:

"17 yaşında olup yıllarca Avrupa'da ve Süper Lig'de futbol oynamış ağabeylerle futbol oynamak kolay değil. Yıllarımı bu kulübe verdim. Altyapıda hocalarımla birlikte gereken her şeyi yaptım. Şimdi uzun yıllar A takımda forma giymek istiyorum. Hedeflerim arasında Trabzonspor'un adını duyurabilmek var. Bunun için de yıllarımı bu takıma vermek istiyorum."

"HEDEFLERİM ARASINDA MİLLİ TAKIM DA VAR"

Euro2016'da genç oyuncuları izlerken kendisinin de orada olmayı arzuladığını ifade eden bordo mavili kulübün genç yeteneği, şöyle devam etti:

"Euro2016'da genç oyuncuları izlerken, biz neden orada yokuz, diye kendimize soruyoruz. Emre Mor 18 yaşında ve neredeyse benimle aynı fizikte. Ona şans doğdu, inşallah bize de doğar. Bu şansı bekleyeceğiz, bunun için de gayret göstereceğiz. Hedeflerim arasında Milli takımda oynamakta var."

"İNGİLTERE'DE OYNAMAK İSTERİM"

Uzun yıllar bordo mavili formaya hizmet ettikten sonra İngiltere Ligi'nde oynamayı istediğini söyleyen Abdülkadir, "Şu anda Trabzonspor'dayım ve burada oynayamadığım zaman başka bir yere gitme şansımız yok. Bunun için antrenmanlarda, maçlarda kendimizi göstermemiz lazım. Karakterimizi, yeteneklerimizi sahada ortaya koymamız gerek. Her futbolcunun yurtdışında oynama hevesi vardır. İleride Allah nasip ederse İngiltere'de oynamak isterim" diye konuştu.

"GÖKDENİZ VE FATİH TEKKE GİBİ SEMBOLLEŞMEK İSTERİM"

İleride Trabzonspor'da Gökdeniz Karadeniz ve Fatih Tekke gibi sembo isimlerden olmayı hedeflediğini belirten genç oyuncu, "Sembol isim olabilecek kadar Trabzonspor'da göze giremedik. Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz gibi oyuncular gibi sembol olmayı tabi ki isterim. Onlar gibi olabilmek için çok erken. Bunun için biraz daha zaman var" ifadesini kullandı.

"MESSİ VE İNİESTA'YI ÖRNEK ALIYORUM"

Messi ve İniesta'yı kendine örnek aldığını dile getiren Abdülkadir, "Bireysel olarak İniesta'nın oyun zekası, oyundaki hakimiyeti muhteşem. Mevki olarakta aynı yerde oynadığımız için küçüklükten beri İniesta'yı izliyorum. Messi'nin oyundaki eksiltmelerini yapmaya çalışıyorum. Onları kendime örnek almak istiyorum" dedi.

"KALICI OLMAYI AMAÇLIYORUM"

Yapımı devam eden Akyazı Stadı ile ilgili konuşan ve büyük bir proje olduğuna dikkat çeken 17 yaşındaki genç oyuncu, şöyle devam etti:

"Akyazı'da forma giymeyi çok istiyorum. Kampları en iyi şekilde geçirip, yeni sezonda bu takımda kalarak Trabzonspor'un büyük taraftarlarının karşısında forma giyeceğime inanıyorum. Bir iskelet kadro oluşumuna gidiliyor. Bunun herkes farkında. Tabiki bu sezonu boş geçmeyeceğiz. Tüm Türkiye'ye iyi bir futbol izlettirip, gelecek sezon ise tam bir takım olup transferlerle birlikte güzel bir yolculuğa çıkarız. Bu takımda kalıcı olmayı çok istiyorum. Kendimi göstermeye çalışıyorum. İnşallah kalıcı olacağım."

"SABIR VE DESTEKLE HER ŞEY GÜZEL OLACAK"

Taraftarlara da mesaj gönderen Abdülkadir Ömür, açıklamalarının sonunda şunları söyledi:

"Geçmişte kötü dönemler geçirmiş olabiliriz. Bunlardan gerekli dersleri aldık. Geçmişi geride bıraktık. Geleceğe çok parlak bakıyoruz. Bizim için güzel bir yıl olacak. Bunu tüm camiamıza inanarak söylüyorum. Her şey güzel olacak. Bizi desteklesinler. Trabzonspor taraftarı her zaman takımın arkasında ama biraz sabırsız insanlarız. Biraz sabır ve destek istiyorum."

- Samorinslovakya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title