Haberler

Trabzonspor'un Eski Futbolcuları Taraftarla Buluştu

TRABZONSPOR'un eski futbolcuları Jan Marie Pfaff, Jacek Cyzio, Lemi Çelik ve İbrahim Yattara, taraftarlarla bir araya gelip imza verdi.

TRABZONSPOR'un eski futbolcuları Jan Marie Pfaff, Jacek Cyzio, Lemi Çelik ve İbrahim Yattara, taraftarlarla bir araya gelip imza verdi.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na veda organizasyonu nedeniyle Trabzon'a davet edilen  bordo mavili eski futbolcular Jan Marie Pfaff, Jacek Cyzio, Lemi Çelik ve İbrahim Yattara, organizasyonun iptal olmasının ardından saat 17.00'de Sadri Şener TS Club Mağazası'nda taraftarlarla buluştu. Yoğun ilgi gören eski futbolcular, taraftarlarla fotoğraf çektirip forma imzaladı.

CYZİO: GERİ DÖNECEĞİM GÜNÜ BEKLİYORUM

Burada açıklamalarda bulunan Jacek Cyzio, Trabzonspor'u çok sevdiğini belirterek, "Taraftarlara teşekkür ederim. Buraya en son 15 yıl önce gelmiştim. Trabzonspor'u çok seviyorum. 2 yıl forma giydim. Akşam eski stadının kutlaması olacaktı ama Türkiye'nin durumundan dolayı bu kutlamanın iptal edilmesi nedeniyle üzüldüm. Ama anlayışlıyız tabi. Başkanımıza teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrar böyle bir fırsat verilirse yine gelirim. Çok mutluyum ve o günü bekliyorum" dedi.

PFAFF: KALBİM HER ZAMAN TRABZON'DA

Efsane kalecilerden Jan Marie Pfaff ise yaptığı açıklamada, kalbinin her zaman Trabzon'da attığını ifade ederek, "Kutlama olacaktı ama iptal edildi. Bu gelişmelerden dolayı üzgünüz. Ama inşallah en kısa zamanda bunu tekrarlayabiliriz. Kalbim her zaman Trabzon'da. Trabzonspor'u hiçbir zaman unutmadım. Çok büyük bir kulüp. İleride Trabzonspor'a tekrar geri dönüp burada görev almak isterim" diye konuşu.

LEMİ ÇELİK: AKYAZI YANLIŞ BİR PROJEDİR

Avni Aker'e asla veda etmeyeceklerini dile getiren Lemi Çelik ise "Ülke adına kötü bir süreçten geçiyoruz. Ülkemiz iç ve dış düşmanlar karşısında büyük bir saldırıya uğradı.  Askerimiz şu anda savaşta. Allah ordumuzun yanında olsun. Trabzonspor lige çok iyi başladı. 2-0'lık net galibiyetten dolayı herkesi kutluyoruz. Buraya Avni Aker'e veda etmeye geldik. Ama Avni Aker'e asla veda etmiyoruz. Trabzonspor'un kimliği Avni Aker'dir. Akyazı projesi yanlış bir projedir. Avni Aker kesinlikle yerinde kalmalıdır" ifadelerini kullandı.

YATTARA: BEN TRABZONLU YATTARA'YIM

Trabzon'u çok özlediğini kaydeden İbrahim Yattara da "Trabzon'a geldim ve çok mutluyum. Bu takımı destekliyorum. İnşallah bu sene şampiyon olacak. En büyük Trabzon ve bize her yer Trabzon. Unutmayın, ben Trabzonlu Yattara'yım" dedi.

Açıklamaların ardından Trabzonsporlu taraftarlar mağazadan aldıkları yeni sezon formalarını Jan Marie Pfaff, Jacek Cyzio, Lemi Çelik ve İbrahim Yattara'ya imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Lemi Çelik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title