Haberler

    Trabzonspor'un Borcu 273 Milyonun Üstünde!

    Trabzonspor'un 33. Divan Genel Kurulu, bir otelin konferans salonunda yapıldı.

    Trabzonspor Divan Kurulu toplantısında, kulübün borcunun 273 milyon 399 bin lira olduğu açıklandı.

    Kongre Divan Başkanlığı'nı Osman Çavuşoğlu'nun yaptığı genel kurul toplantısında konuşan Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak, kulübün borcunun artmasının üzüntü verici olduğunu ifade ederek, 18 yılda kulübe 78 yabancı oyuncu geldiğini, bu durumun da borcun artmasında etkili olduğunu vurguladı.

    Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih de yaptığı konuşmada, 1,5 yıl önce görevi devraldıklarını vurgulayarak, göreve geldikleri zaman borcu azaltma çabası içerisinde olduklarını ifade etti.

    Üstünsalih, yeni sezonda yeni bir takım kurma gayretleri ve çabası içinde başladıklarını belirterek, "Başarıya giden yolu açma çabası, yeni transfer mecburiyetini ortaya koydu ve borç miktarında artışlar oldu. Geçen yıla nazaran borcumuz arttı. Bu artışın sebebi tamamen transferlerdir. Kulübümüzün borcu 270 milyon lira" dedi.

    Kulüp tüzüğünde borçlanmayı engelleyici bir durumun bulunmadığını da ifade eden Üstünsalih, bu konuda yeni bir tüzük çalışması yapılması gerektiğini kaydetti.

    Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney ise ciddi ve köklü bir değişim yaparak takımı güçlendirdiklerini belirtti.

    Güney, yapılan bu denli büyük değişimlerin beraberinde bazı zorluklar getirdiğini kaydederek, şöyle devam etti:

    "Baştan aşağı değişen kadromuzun uyum sürecini en asgariye indirmeye çalışıyoruz. Halilhodzic de birçok kez takımımızın zamana ihtiyacı olduğundan bahsetti. Bu konuda ne kadar haklı olduğunu son maçlarda aldığımız sonuçlar gösterdi. Galibiyetler bizleri sevindirdi ve hocamızın haklılığını ortaya koydu. Bunlar alacağımız seri galibiyetlerin başlangıcı olacaktır. Amacımız Avrupa Ligi'nde geçen seneki başarıyı en azından yenilemek ve ileriye taşımaktır. Hem Avrupa'da hem Türkiye'de başarı sağlanması için alınan oyuncular bundan önceki transferlerden farklı. Yatabare ve Waris gibi oyuncular önemli transferlerdir. Artık ununu elemiş eleğini aşmış futbol kariyerinin son durağı olarak Trabzonspor'u gören oyuncular tercih edilmiyor."

    Güney, şike sürecinde de sona yaklaştıklarını savundu.

    Yönetim kurulu adına yapılan konuşmaların ardından Denetleme Kurulu raporu okundu.

    Denetleme Kurulu adına raporu okuyan İsmet Keskin, kulübe 3 bin 95 yeni üye kaydının yapıldığını söyledi.

    Keskin, kulübün gelir gider dengesiyle ilgili olarak ise şöyle konuştu:

    "Kulübün toplam geliri 176 milyon 895 bin 744 lira, gider ise 171 milyon 72 bin 460 liradır. Gerçekleşen gelir ve giderler sonucu, dernek ve bazı şirketlerin 192 milyon 27 bin 837 lirası uzun vadeli, 81 milyon 371 bin 953 bin lirası kısa vadeli olmak üzere toplam 273 milyon 399 bin 772 lira net borcu bulunuyor."

    Toplantıda, eski Trabzonspor başkanlarından Özkan Sümer konuşma yaparken, kulüp genel sekreteri Köksal Güney, tepki göstererek salonu terk etti.

    Bu sırada bazı eski yöneticileri ile divan kurulunu izleyenler arasında tartışmalar da yaşandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Abdi Serdar Üstünsalih Köksal Güney Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title