Haberler

Trabzonspor'un 2 Golcüsü: "Takım Ruhunu Yakaladık"

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Metalist Kharkiv'i deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmanın 2 golünü atan Avraam Papadopoulos ve Kevin Constant, artık takım ruhunu yakaladıklarını söyledi.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Metalist Kharkiv'i deplasmanda 2-1 yendiği karşılaşmanın 2 golünü atan Avraam Papadopoulos ve Kevin Constant, artık takım ruhunu yakaladıklarını söyledi.

Avraam Papadopoulos ve Kevin Constant, Trabzonspor'un interhet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulundu. Papadopoulos, Trabzonspor forması altında çıktığı ilk maçta gol atmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtirken şunları söyledi:

"UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda oynadığımız bu zor maçta, üstelik son dakikada galibiyet golünü atmak çok büyük bir mutluluk. Çok değerli bir 3 puan aldık. O golü atmak benim için çok değerliydi."

"HALİLHODZİC BANA GÜVENDİ"

Yunanlı oyuncu Papadopoulos, teknik direktörü Vahid Halilhodzic'in kendisine güvenğini vurngularken şöyle devam etti:

"Yeni geldiğiniz bir takımda teknik adamın size olan güveni çok önemli. Halilhodzic, bana bu güveni duyarak maça ilk 11'de başlattı. Ben de bu güvenin karşılığı olarak attığım golün sevincini kendisiyle paylaşmak istedim ve ona sarıldım. Trabzonspor çok büyük bir kulüp. Böyle büyük kulüplerde aile olmak çok önemlidir. Trabzonspor'da bu başarıldı. Bu ailenin parçası olduğum için gurur duyuyorum."

CONSTANT: "GOLÜ TAKIM OLARAK ATTIK"

Bordo mavili takımın Gineli futbolcusu Kevin Constant ise Avrupa Ligi'nde deplasmanda maç kazanmanın zor olduğunu ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

"Metalist Kharkiv maçı, tahmin ettiğimiz gibi zor geçti. Takımımız 95 dakikada sahada aklıyla mücadele etti. Futbol olarak tam istediğimiz seviyede değiliz ama iyi mücadele ederek 3 puanı kazandığımızı düşünüyorum. Bu galibiyet mental açıdan özgüvenimizi yerine getirmesi için çok önemliydi. Geldiğim günden beri tek amacım takıma katkı sağlamak. Umarım katkılarım bundan sonra oynayacağımız maçlarda da devam eder. O golü sadece ben değil takım halinde attık. Hem mağlubiyet hem de galibiyet, takım halinde elde edilir. Biz çok sıkı çalışıyoruz. Takım ruhumuz gelişti. Bu yoldan sapmamalıyız. Zaten başarı istiyorsak takım ruhu çok iyi olmalı. Önümüzde uzun bir yol var. Metalist maçı güzel bir başlangıç oldu."

"HAVA YAKALADIK"

Constant, pazartesi günü İstanbul'da oynayacakları İstanbul Başakşehir maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade ederken şunları söyledi:

"Bizi zor bir maçın beklediğini biliyoruz. Metalist maçında galip gelerek bir hava yakaladık. Gücümüzü biliyoruz. Maça en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Hem antrenmanlarda çalışıyoruz hem de teknik heyetimizle birlikte rakibi analiz ediyoruz. Amacımız sahadan galibiyetle ayrılmak."

TAKIMDA REKABET KIZIŞTI

Bu arada Trabzonspor'da yabancı oyuncuların yüksek performansının ardından yerli oyuncularda forma savaşı başladı. Forvette Cardozo ile Yatabare arasında 11'de oynamak için sıkı bir rekabet yaşanırken Waris'e formasını kaptıran Yusuf Erdoğan ise formayı tekrar almak için çabalıyor. Yedek kulübesindeki Mehmet Ekici ile Salih Dursun arasında da rekabet sürüyor. Solbekte İshak Doğan ile Musa Nizam, stoperde ise Papadopoulos ile Mustafa Akbaş arasında forma savaşı yaşanıyor. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Metalist Kharkiv Kevin Constant Trabzonspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title