Haberler

Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'a Yenilerek Elendi

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor, evinde Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Türkiye Kupası Son 16 Turu'nun son maçında, Trabzonspor konuk ettiği Akhisar Belediyespor'a 1 - 0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etti.

E Grubu'nu 8 puanla ikinci sırada tamamlayan Akhisar Belediyespor, F Grubu'nu 15 puanla lider tamamlayan Trabzonspor'u Son 16 Turu'nda 1 - 0 yenerek çeyrek finale kaldı.

TEK GOL DOUGLAS'TAN

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çaldığı maçta konuk Akhisar Belediyespor 21. dakikada Douglas Ferreira'nın golüyle 1 - 0 öne geçti.

HAMİ MANDIRALI İKİNCİ MAÇINI DA KAYBETTİ

Bu sonucun ardından Trabzonspor kupaya veda ederken Akhisar Belediyespor çeyrek finale yükseldi.

Bordo mavililer ise teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde çıktığı 2 maçtan da mağlubiyetle ayrılmış oldu. Trabzonspor, genç hoca idaresinde çıktığı ilk maçta da kupada Gaziantepspor'a yenilmişti.

ÇEYREK FİNALE ÇIKAN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor, Amed Sportif, Başakşehir ve Akhisar Belediyespor çeyrek finalde mücadele edecek.

SERİ BAŞLARI

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir çeyrek final eşleşmelerine seri başı olarak katılacak.

Kupada seri başı olmayan takımlar ise, Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor, Amed Sportif ve Akhisar Belediyespor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akhisar Belediyespor Türkiye Kupası Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

ZAGROS:

SON DAKKİKA TİRABZONDA 50 BİN HAMSİ TELEF OLMİŞTUR.

10
20
yanıtYanıtla
ESNAF:

Umarım Amedspor finale kalır bende dükkanımdaki tüm etekleri satarım

25
0
yanıtYanıtla
UĞUR:

Bu Amedsporluların ne kuyruk acısı var anlayamadım. Zaten Trabzon yenseydide onlarla eşleşmeyecektiniz ki Çünkü Trabzon seri başı olmadı. Sizlerin rakibi fener gs bjk yada istanbul başakşehir olacaktı. Burada boşa kendinizi yoruyorsunuz. Bir Bursayı yendiniz diye havaya girmeyin Şampiyon olmadınız Bursayı yendiniz sadece o kadar adamlar sizi kaç kez yendi siz bir defa yenmişsiniz ne olmuş yani

23
0
yanıtYanıtla
SEZER:

Ali senin soruna gitmişki cevap vermişsin :)

yanıt4
yanıt0
DOĞRUSU:

Trabzon düşmanlığı yapanların alayı hdpli ermeni sayfaları paylaşıyorlar toplu beğeni yapıyorlar

22
0
yanıtYanıtla
FENERLİ:

Sayfada Yorum yapanların Trabzon düşmanlığı yapanların coğu Hdpli ermeni. Ben bir fenerli olarak Söz konusu Vatansa sonuna kadar her zaman Trabzonun yanında olurum adamlar vatanlarına bağlı en azından. Lafım yorum yapan Amedli hdplilere. İnşallah bize denk gelirsinizde size bir düzine gol atarız

21
0
yanıtYanıtla
Trabzonspor:

Hala amet memet falan diyorlar ya bu kürtlerde harbi mental sorunlar var. Trabzonspor turu geçseydi bile seri başı olmadığı için sizinle karşılaşma ihtimali yoktu. Sizin rakibiniz fener, galata, beşiktaş yada başakşehir olcak az medenileşin oğlum ya. medeniyeti sizi yivlesen girmicek valla. .

14
6
yanıtYanıtla
TRABZONSPOR:

Hem cahil. hem kürt üstelik bide fenerli. . VİTOR Allah beterinden saklasın dicemde daha beter bişey kalmadıkı :)

yanıt3
yanıt1
TRABZONLU:

Buradan TRABZONSPORA dil uzatanları ŞEHR-İ TRABZONA BEKLERİZ

7
13
yanıtYanıtla
MESELENİN ÖZÜ:

Bir tane hdpli ermeni sürekli yalandan rumuz alıyor Türk şuralı buralı yazıyorlar

4
15
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title