Haberler

Trabzonspor, Türk Futbol Tarihinde Ödenen En Yüksek Kira Bedeli Rekorunu Kırdı

Güncelleme:

Trabzonspor, ABD Ligi'nde Dallas forması giyen Castillo'yu 3 milyon dolara kiraladığını duyurdu. Kolombiyalı forvet oyuncusunun satın alma opsiyonu bedeli ise 1 milyon dolar.

Trabzonspor, MLS takımlarından FC Dallas'ta forma giyen Fabian Castillo'yu 3 milyon dolara kiraladığını açıkladı.

Bordo mavili kulüp, Kolombiyalı forvet oyuncusu Fabian Castillo için ABD'nin FC Dallas Kulübü'ne 3 milyon dolar kiralama bedeli ödedi. Bu rakam 'Türkiye'de bir futbolcuya ödenen en yüksek kira bedeli' olarak tarihe geçti. Trabzonspor, futbolcuyu satın almak isterse 1 milyon dolar daha ödeyecek.

KAP AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:

"Profesyonel futbolcu Fabian Andres Castillo Sanchez'in, satın alma opsiyonlu olarak,Şirketimize geçici transferi konusunda oyuncu ve Major League Soccer ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre;

1 MİLYON DOLARA SATIN ALINABİLECEK

Major League Soccer'a geçici transfer bedeli olarak 3.000.000.- $ peşin olarak ödenmiş olup,Şirketimiz, 1.000.000.- $ daha ilave bedel ödeyerek oyuncunun Şirketimize kesin olarak transfer hakkına sahip olmuştur. Şirketimiz belirtilen opsiyon hakkını 07.01.2017 tarihine kadar kullanmak zorundadır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Türkiye Dallas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title