Haberler

    Trabzonspor Transferde Yine Önde

    Sezon başında yaptığı 22 yeni transferle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, devre arasına da hızlı girdi.

    Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında zirve yarışından uzak kalan Trabzonspor, devre arası transfer dönemine hızlı başladı. Sezon başında Vahid Halilhodzic idaresinde 22 yeni futbolcuya imza attıran ve bu isimlerin dışında Turgut Doğan ve Gökhan Karadeniz gibi oyuncuları maça çıkarmadan gönderen Karadeniz temsilcisi, ocak ayını da boş geçmedi.

    Erkan Zengin’de son aşamaya gelen bordo-mavililer, Uğur Demirok ve Hakan Arıkan’a formayı giydirdi. Böylelikle haziran ayında başlayan 7 aylık süreçte 26 yeni futbolcu alan Trabzonspor, kadrosundaki 32 futbolcusuyla ligin bu alanda zirvesine çıktı.

    Transfere 30.2 milyon euro harcayan kulüp, sadece 3 futbolcusundan bonservis bedeli elde edebildi. Yaz döneminde Olcan, Henrique ve Adrian’dan 12.3 milyon euro kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimi, 17.9 milyon euroluk bir açıkla karşı karşıya kaldı.

    Transfer edilen isimlerin arasında 6 milyon euro ile Waris Majeed başı çekerken, hemen arkasından 5 milyon euro ile Cardozo geliyor. Sefa’ya da 3.5 milyon euro ödeyen Karadeniz temsilcisi, Yatabare ve Constant gibi yabancılarına da 2.5 milyon euro harcadı.

    Bu bağlamda Waris’ten beklentiler yüksek olmasına karşın fayda alamayan Trabzonspor’da aynı şekilde 2.35 milyon euroya alınan İshak Doğan da sadece 10 resmi maçta süre alabildi. Oscar Cardozo ise 24 maçta attığı 12 golle en iyi transfer oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Gökhan Karadeniz Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title