Haberler

Trabzonspor, Tolgay Arslan Transferinden Vazgeçti

Güncelleme:

Trabzonspor akşam saatlerinde kendisi ve babasıyla anlaştığı Tolgay Arslan'ın transferinden vazgeçtiğini resmi sitesinden duyurdu.

Trabzonspor, Hamburg'un gurbetçi oyuncusu Tolgay Arslan'ın transferinden vazgeçildiğini açıkladı. Bordo-mavili kulüp, vazgeçme gerekçesi olarak; "kulübün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olayların yaşanması"nı gösterdi.

TRABZONSPOR DEVREDEN ÇIKTI

Bordo-mavililerde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, CEO Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal, özel uçakla Almanya'ya giderek transferi noktalama aşamasına gelmiş ve sosyal medyada yayılan kare de imzaların atıldığına işaret olarak görülmüştü. Ancak Beşiktaş'ın transferde istekli duruşu ve geri adım atmaması sonrasında yaşananların Trabzonspor'un devreden çıkmasına neden olduğu kaydedildi.

YAPILAN AÇIKLAMA

"Dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor'a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan'ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şu an itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Burak Gürdal Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

mustafa erenMobil-ANDROID:

her şeye hamsi gibi atlama kanarya kaldıramaz ama kartal bir kaldırırsa kendini dipte bulursun.

6
13
yanıtYanıtla
beşiktaşk:

uff lan burası hamsi koktu haa ::((:((

5
10
yanıtYanıtla
beşiktaşk:

gelll hamsiye geelll

5
9
yanıtYanıtla
çarşı belgiumMobil-IOS:

hatıra resmi çektirmiş trabzonlular

4
9
yanıtYanıtla
çarşı belgiumMobil-IOS:

beşiktaşımın şekli yeter

8
4
yanıtYanıtla
Fanatik TSmobilWeb@haberler.com:

Adamlık öğrenin ulan hormonlu kargalar .

8
4
yanıtYanıtla
1903:

parayı denkleştirememişlerdir ondan

4
8
yanıtYanıtla
demba ba:

kim la bu trıbzın kendini ne sanıyorlar amatörler en son ne zaman şampiyon oldular bilen var mı? yazık lan bunların bir avuç taraftarına adamların yarısından fazlası şampiyonluk tatmamışlar korkarım ki ömürleri boyuncada tadamayacaklar acıdım la şimdi :((

2
9
yanıtYanıtla
Türkiye TürklerindirMobil-ANDROID:

söyleseydiniz finansörünüz rezza zarrap a bir milyon euro verseydi. kara para aklama merkezidir trabzonspor

4
7
yanıtYanıtla
delgado1903:

Beşiktaş istesin her futbolcuyu alır. Beşiktaş''ın transferde tek rakibi şu an Fenerbahçe''dir. Günümüz transfer politikasında etik diye bir şey kalmadı. Parayı veren düdüğü çalar misali. . . Bakmayın Beşiktaş şu anda zor durumda ama stat biter bitmez gelirleri ilk etapta 3-4 katına çıkacak. Yani Beşiktaş stadını bitirince daha büyük oynayacak. Ayrıca kulübümüz devlet katkısı almayan iki takımdan biridir. Adı üstünde; HALKIN TAKIMI !!!

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title