Haberler

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Mandıralı Forma İçin Savaşacak Aç Oyuncular Lazım

Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın takımda kalması yönünde birçok yönetici başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na görüş bildirirken, taraftarlar da genç teknik adamı takımın başında görmek istiyor.

Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın takımda kalması yönünde birçok yönetici başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na görüş bildirirken, taraftarlar da genç teknik adamı takımın başında görmek istiyor. Mandıralı da, gelecek sezon devam edecekmiş gibi çalışmalarını sürdürerek, yönetime transfer konusunda rapor sundu. Mandıralı, raporunda, Bu takıma forma için savaşacak aç oyuncular lazım. Doymuş oyuncuların takıma katkısı daha az oluyor. Burayı benimseyecek, bu forma için gerekirse tekmeye kafa atacak oyuncularla başarı gelir. Bu tür oyuncuları bulmalıyız ifadelerini kullandı.

MANDIRALI VE FUTBOLCULARDAN ZİYARET

Trabzonspor'da teknik sorumlu Hami Mandıralı, futbolculardan Zeki Yavru ve Yusuf Erdoğan ile birlikte, Sürmene Yardımlaşma Vakfı Özel Uygulama Eğitim Merkezi'ni ziyaret özel bakıma muhtaç çocuklarla bir araya geldi. Minik öğrencilere çeşitli hediyeler veren Mandıralı ve futbolcular, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

AĞAOĞLU AKYAZI PROJESİ PLANLANDIĞI GİBİ GİDİYOR

Trabzonspor'un Akyazı Projesi'nden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erol Ağaoğlu, stat projesinin planlandığı gibi gittiğini belirterek, Stat zeminindeki kaymalar zemin oturana kadar normal. Biz stadımızı dolgu alanı üzerine değil fore kazıklar üzerine oturtuyoruz. Birçok mühendisin yanı sıra dışarıdan gelen denetmen uzmanlar da sürekli olarak bu projeyi takip ediyor. Şu ana kadar proje ile ilgili her şey planladığımız gibi gidiyor dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Hami Mandıralı Trabzonspor Akyazı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title