Haberler

Trabzonspor-Serhat Ardahanspor Maçının Ardından

Trabzonspor-Serhat Ardahanspor maçının ardındanTrabzonspor Teknik Direktörü Yanal Oynayan ve oynamayan oyuncuları birlikte gördüğümüz bir tabloya ihtiyaç vardıSerhat Ardahanspor Teknik Direktörü Meteertem Trabzonspor ile oynamak bizi onurlandırdıTolga SAĞLAMTRABZON, (DHA)Ziraat Türkiye Kupası 2'nci eleme turu karşılaşmasında Serhat Ardahanspor'u 6-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, skorun önemli olmadığını, oynayan ve oynamayan oyuncuları birlikte görmenin ihtiyaç olduğunu söyledi.

Trabzonspor-Serhat Ardahanspor maçının ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal Oynayan ve oynamayan oyuncuları birlikte gördüğümüz bir tabloya ihtiyaç vardı

Serhat Ardahanspor Teknik Direktörü Meteertem Trabzonspor ile oynamak bizi onurlandırdı

Tolga SAĞLAMTRABZON, (DHA)

Ziraat Türkiye Kupası 2'nci eleme turu karşılaşmasında Serhat Ardahanspor'u 6-0 mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, skorun önemli olmadığını, oynayan ve oynamayan oyuncuları birlikte görmenin ihtiyaç olduğunu söyledi.

Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un iki kulvarda da mücadele etmesini sağlayacak sonuç doğrultusunda ilk maçı geride bıraktıklarını belirterek, Bugün bizim için skor önemli değildi. Oynayan ve oynamayan oyuncuları birlikte gördüğümüz bir tabloya ihtiyaç vardı. Bu anlamda önemli bir maç oldu diye konuştu.

METE ERTEM TRABZONSPOR İLE OYNAMAK BİZİ ONURLANDIRDI

Serhat Ardahanspor Teknik Direktörü Mustafa Meteertem ise Trabzonspor'un marka bir takım olduğunu belirterek şunları söyledi

Bu yıl Serhat Ardahanspor olarak hedefimiz Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olabilmek. Kupada Hopaspor ve Bayburtspor'un ardından üçüncü maçımızı Trabzonspor ile oynadık. Trabzonspor gibi marka bir takımla eşleşmemiz bizleri onurlandırdı. Haddimizi bilerek bu maça çıktık. Ligimiz bu hafta başlıyor. Bizim için Trabzonspor ile oynamak iyi oldu. Trabzonspor takımını tebrik ediyorum. 8 defans oyuncusuyla da oynayabilirdik. Forvet oyuncusu oynattığımız halde Trabzonspor'un gücü sizi defansa gömüyor. Trabzonspor takımının maçı ciddiye alıp tam kadro çıkması da ayrı bir mantalite. Bütün takımların bunu yapması gerekiyor. Aksi halde Ziraat Türkiye Kupası'nın kalitesi aşağı düşüyor. Trabzonspor'un ideal bir kadroyla oynaması bizim için de onlar içinde iyi olduğunu düşünüyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ersun Yanal Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title