Haberler

Trabzonspor, Sami Khedira'yı İstiyor

Güncelleme:

İngiliz basını, Trabzonspor'un Real Madrid'den ayrılması beklenen Alman milli futbolcu Sami Khedira'yı transfer etmek istediğini yazdı.

İngiltere'nin Daily Star gazetesi, İspanya'nın Real Madrid takımının orta saha oyuncusu Sami Khedira'nın transfer yarışında Trabzonspor'un favori olduğunu yazdı.

TRABZONSPOR BİR ADIM ÖNDE

Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United'ın, Sami Khedira'yı transfer etme yarışında şaşırtıcı bir gelişmeyle karşılaştığını belirten gazete, Real Madrid'in Alman orta saha oyuncusunu transfer etmek isteyen Trabzonspor'un bir adım önde olduğunu ifade etti.

EN İYİ TEKLİF TRABZON'DAN

Sezon sonunda Real Madrid ile sözleşmesi bitecek olan Sami Khedira'nın bonservisinin elinde olacağına dikkat çeken gazete, Trabzonspor'un Alman milli futbolcuya çok iyi bir teklif yapacağını belirtti.

KHEDIRA KALMAK İSTİYOR

Khedira'nın ise, "Kulübümle sözleşmede anlaşırsak kalmak isterim. Yakında tekrar eski formuma gireceğime ve takımda oynayacağıma inanıyorum" dediği öğrenildi. Trabzonspor ve Premier Lig kulüplerinin transfer etmek için yarıştığı Alman futbolcunun, Pazartesi gününe kadar anlaşma yapmasının zor olduğuna dikkat çekildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Sami Khedira Real Madrid Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (39)

EmrevMobil-IOS:

Messiyide alsa trabzondan bi cacık olmaz

9
14
yanıtYanıtla
AkçaabatlımobilWeb@haberler.com:

Niye Erkan Zengini fenevmi aldı kuş beyinli civcivler.

8
13
yanıtYanıtla
komikmobilWeb@haberler.com:

Arkadas cardozoyu getirdik khedira kimhala sindiremeyip moron moron konusuyosunuz futbol cahilleri.

9
5
yanıtYanıtla
Messi ve Ronaldo YoldaMobil-ANDROID:

messi 61 nolu forma olmasa oynamam diyor Ronaldo ise Türk yemeklerinden özellikle hamsi olmasaydı kesinlikle T.S gelebileceğini söyledi

4
9
yanıtYanıtla
Kasap Mobil-ANDROID:

Trabzon istiyor He yaw milleti kandirmayin ya bu adam 40 yaşında anca gelir :D

4
9
yanıtYanıtla
komikm@m.m:

Cardozo 40 yasinda geldi demikapagi yapip oturtuyoruz hala daha sacma sapan konusuyosunuz.

yanıt8
yanıt4
para bu yıllardır cimcime fener boyle almadı mımobilWeb@haberler.com:

Abi trabzon şu an istediğini alır 10 yıllıkborç almışlar denizbanktan.. Khedira kim yaw 3 m avro yıllık ver her takıma gider. Para bu k.erciyes drentheyi nerden aldı saflar

10
0
yanıtYanıtla
yazıkm@m.m:

Zaten iyi olsa real satışa koyarmı .. İnşallah TS boyle büyük bir hata yapmaz. Yazık o kadar paraya

yanıt4
yanıt3
kemalmobilWeb@haberler.com:

Ya biraz gerçekci olun,Khedira Trabzona gelir. gelir ama belki 5_6 sene sonra.

6
3
yanıtYanıtla
Asamoah Mobil-IOS:

Siz Kim onu almak kim

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title