Haberler

Trabzonspor, Rus Takımlarıyla 4'üncü Kez Karşılaşacak

UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçında yarın deplasmanda Rostov ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarında Rusya Federasyonu takımlarıyla 4'üncü maçına çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda Rostov ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarında Rusya Federasyonu takımlarıyla 4'üncü maçına çıkacak.

Bordo-mavililer, ilk olarak 2011-2012 sezonunda Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda CSKA Moskova ile yer almıştı. Deplasmanda 3-0 yenilen bordo-mavililer, güçlü rakibi ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda golsüz berabere kalmıştı. Karadeniz ekibi, grubu CSKA Moskova'nın 1 puan gerisinde 3'üncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam etmişti.

Karadeniz ekibi, Rostov ile Trabzon'da yaptığı ilk maçta ise sahadan 2-0 galip ayrılarak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmişti.

Trabzonspor, Rus takımları karşısında 3 maçta, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bu maçlarda 3 gol yiyen bordo-mavililer, 2 gol kaydetti. - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Rusya Federasyonu Trabzonspor Rostov Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title