Haberler

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu Sona Erdi

Trabzonspor Kulübü'nün 70. Genel Kurulu'nda başkanlığa Muharrem Usta'nın seçildiğinin açıklanmasının ardından ilk olarak Divan Başkanı Ahmet Metin Genç, eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu konuşma yapması için kürsüye davet etti.

Genel kurulda 3 başkan adayının medeni bir şekilde yarıştığını ifade eden Genç, kendisi adına sonuçlar önceden belli olmasına karşın salonda bekleyen Hacıosmanoğlu'nun alkışlanmasını istedi.

Taraftarları tarafından "Büyük başkan" tezahüratları yapılan ve alkışlanan Hacıosmanoğlu, davet üzerine kürsüden üyelere bir konuşma yaptı.

Üyelere seslenen Hacıosmanoğlu, " Trabzonspor'un gerçek sahibi sizlersiniz. Trabzonspor başkanını genel kurullarda belirliyor. Siz de burada bu akşam yeni başkanınızı belirlediniz. Herkesin bu sonuca saygı duyması gerektiğine inanıyorum. Ben de saygı duyuyorum" dedi.

Yönetimin 3 yıllığına seçildiğini belirten Hacıosmanoğlu, "Eğer biz Trabzonspor sevdalıları isek seçilen yönetimi rahat bırakalım, destek olalım. Başarısız olsalar da sürelerini tamamlamalarını sağlayalım ve Trabzonspor'u yukarıya taşımaları adına onlara destek olalım. Haksız yere üzdüğüm, kalbini kırdığım Trabzonspor sevdalıları varsa onlardan özür diliyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum. Benim için Trabzonspor'u siyasete alet etti dediler, hiç bir zaman alet etmedim. Bu kongrede yaşadık. Her aday olduğumda siyasi engeller karşıma çıktı. Ben vefalı bir insanım, vefasızlık görsem de. Hz. Ali'nin çok güzel bir sözü var; vefasızlık görsem de, vefakar olmaya devam edeceğim" dedi.

Şike sürecindeki mücadelenin takipçisi olacaklarını dile getiren Hacıosmanoğlu, "UEFA Temyiz Kurulu'nun karar vermesine 3 ay gibi bir zaman kaldı. FIFA ve CAS devreye girecek. Eğer bu işten sonuç alamazsak biz de Muharrem Bey'i eleştireceğiz, seni de susturdular diye. Ben sizlere veda etmeden önce bir dize ile veda etmek istiyorum. Sanmasınlar yıkıldık, sanmazsınlar çöktük. Sadece bahar için yaprak döktük" ifadesini kullandı.

İbrdahim Hacıosmanoğlu'nun konuşmasının ardından divan başkanı Genç, Muharrem Usta, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Celil Hekimoğlu ellerini birlikte havaya kaldırarak üyeleri selamladılar.

Hekimoğlu ise yaptığı konuşmasında mahkemeye itiraz etmeyeceklerini belirterek, "1 yıldan beri çok ciddi bir emek verdik. Sizler benden daha çok çalıştınız. Benden daha çok inandınız. Üzerimde çok hakkınız var hakkınızı helal edin. Bugün 7 binden fazla üyenin katıldığı kongreyi 13 gibi çok az bir oy farkıyla kaybettik. Biz buna itiraz ederek mahkemeye götürüp, bu seçimi kazanabilirdik ama biz Trabzonspor'un mahkeme kapılarından kurtulmasını istiyoruz. Biz önce Trabzonsporluyuz, Trabzonspor'un mutluluğunu istiyoruz. Trabzonspor'dan 50. yılında şampiyonluk istiyoruz. Muharrem Bey'e de başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

MUHARREM USTA: "ŞAMPİYONLUK İÇİN BÜYÜK YOLCULUĞA BAŞLADIK"

Kürsüde son olarak çıkan ise Trabzonspor'un 16. başkanı seçilen Muharrem Usta oldu. Usta, "Benim yakın arkadaşlarımdan biri Celil Bey. Bir diğer arkadaşım da İbrahim Hacıosmanoğlu. Her ikisine de tebriklerimi sunuyorum. Teşekkürlerimi sunuyorum. Biz hepimiz Trabzonspor için varız, bundan sonra da böyle devam edeceğiz" dedi.

Trabzon'dan Türkiye'ye bu kongrede muhteşem bir görüntü verdiklerini belirten Usta, "Yüzde 75'lik bir katılımla yaklaşık 7 bin 400 kişinin katıldığı gerçekten müthiş bir kongre oldu. Çok küçük farkla da olsa Celil Bey ve ben geçen seçimde birlikte kaybetmiştik, İbrahim Bey başkan seçilmişti. Biz sonuna kadar İbrahim Bey'in arkasında durduk. Şimdi ise yine çok küçük farkla kazandık ama biz bir bütünüz. Trabzonspor için hep birlikte var olacağız. Kongreye ülkenin dört bir tarafından Trabzonspor için gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Avrupa'dan gelen tüm Trabzonspor sevdalılarına teşekkür ediyoruz. 50. yılda şampiyonluğa büyük yolculuğumuzu başlattığımızı ilan ediyoruz" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yönetim kurulu ile fotoğraf çektirdi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Ahmet Metin Genç Muharrem Usta Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title