Haberler

Trabzonspor, Medicana Sivasspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'de dün Mersin İdmanyurdu'na 3-2 mağlup olan Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Spor Toto Süper Lig'de dün Mersin İdmanyurdu'na 3-2 mağlup olan Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Onur Recep Kıvrak, Salih Dursun, Deniz Yılmaz ve genç kaleciler Uğurcan Çakır ile Yavuz Aygün katılmadı.

Mersin İdmanyurdu maçında oynayan futbolcular antrenmanda takımdan ayrı olarak koşu yaparken, diğer futbolcular kondisyon çalışmasının ardından dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi.

Osmanlıspor maçı sonrası soyunma odasında aralarında olay yaşanan Mehmet Ekici ve Erkan Zengin de antrenmanda yer aldı.

Yöneticiler antrenmanı izledi

Trabzonspor'da kulüp asbaşkanı Ali Kemal Başaran, genel sekreter Köksal Güney ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Terzi, antrenmanı izleyerek teknik heyet ve futbolculara destek verdi.

Bordo-mavili kulübün yöneticileri, Mersin İdmanyurdu yenilgisinin ardından "Patronların vereceği kararı bekliyorum" diyen Şota Arveladze'ye saha kenarında sarıldıktan sonra bir süre sohbet etti.

Kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma da gazetecilerle yaptığı sohbette, "Sadece biraz destek bekliyoruz. Bu durumun üstesinden geleceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Mersin İdmanyurdu Trabzonspor Sivasspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title