Haberler

Trabzonspor-Medical Park Antalyaspor Maçından Notlar

Bordo mavili takımda geçen hafta Galatasaray maçının ilk 11'ine göre cezalı olan Colman'ın yerine Malouda oynayarak tek değişiklik yapıldı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medical Park Antalyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, geçen haftaki Galatasaray maçının 11'ine göre tek oyuncu değişikliğiyle sahaya çıktı.

Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Arjantinli oyuncu Colman'ın yerine, cezası sona eren Fransız oyuncu Florent Malouda, ilk 11'de görev aldı. Teknik direktör Akçay, zorunlu olarak tek oyuncu değişikliği yaparken orta alanda eksik oyuncularınının fazlalığında Polonyalı Adrian Mierzejewski'yi son 4 maçta olduğu gibi yine 11'de sahaya sürmedi.

Karadeniz ekibinde cezalı olan Colman'ın yanı sıra izin alarak ülkelerine giden Alanzinho, Janko ve sakatlığı bulunan Soner Aydoğdu, 18 kişilik maç kadrosunda yer almadılar.

Medical Park Antalyaspor'da da sakatlığı bulunan Isaac ve Baroş ile cezalı Tita kadroda yer almadı.

-Başkanlar tesislerde buluştu

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in, maç öncesi bordo-mavili kulübü ziyaret ederek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve asbaşkan Ali Kemal Başaran ile görüştüğü bildirildi. Ziyarette, müsabakanın dostça geçmesi temennisinde bulunulduğu belirtildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyet cezası alan  Hacıosmanoğlu, karşılaşmayı statta izleyemedi.

-Taraftar ilgi göstermedi

Trabzonspor'da taraftarlar karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda başarılı sonuçlar almasına karşın bu sezon istediği taraftar desteğini arkasında bulamayan bordo-mavililer, bu maçta da aynı sıkıntıyı yaşadı.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nın maraton tribünlerinde büyük boşluklar yer alırken yaklaşık 6-7 bin bordo-mavili taraftar karşılaşmayı izledi. Az sayıda Antalyaspor taraftarı da Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.

Trabzonspor'dan sezon başında Medical Park Antalyaspor'a transfer olan Serkan Balcı, eski takımına karşı forma giydi. Serkan, maç öncesi eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. - Trabzon

Kaynak: AA / Spor

Medical Park Antalyaspor Florent Malouda Galatasaray Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title