Haberler

Trabzonspor, Malouda'nın Sözleşmesini Feshedecek

Trabzon'a izinsiz olarak dönmeyen Fransız futbolcu Florent Malouda, sözleşmesinin feshi için yönetime başvurdu.

Trabzon'a izinsiz olarak dönmeyen Fransız futbolcu Florent Malouda, sözleşmesinin feshi için yönetime başvurdu. Yönetim Janko'ya da, "Kendine kulüp bul" çağrısı yaptı.

Trabzonspor'da yeteri kadar forma şansı bulamadığı gerekçesiyle sürekli olarak kriz çıkaran ve izinsiz olarak gittiği ülkesinden Trabzon'a dönmeyen Fransız futbolcu Florent Malouda, yönetime sözleşmesinin feshedilmesi çağrısında bulundu. Yönetime sezon başında takıma bedelsiz olarak geldiğini hatırlatan yıldız futbolcunun, "Aynı şekilde de gitmek istiyorum. Trabzonspor'u hep güzel hatırlayacağım" dediği öğrenildi. Yönetimin ise yıldız oyuncu ile son bir kez daha görüşeceği ve ekonomik konularda anlaşılması durumunda bu teklife, "Evet" diyeceği belirtildi.

Bu arada bordo mavili yönetim, sezon bitmeden izin alarak ülkesine giden Marc Janko'ya da, "Kendine kulüp bul" çağrısı yaptı. Avusturyalı futbolcu, ülke basına yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır oynamıyorum. Bu nedenle yönetimin gitmem konusunda bir sorun çıkaracağını sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

HACIOSMANOĞLU: "BİZ İSTEMEDİKTEN SONRA KİMSE GİDEMEZ"

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sezon sonunun yaklaşması nedeniyle Olcan Adın ve Onur Recep Kıvrak başta olmak üzere birçok futbolcunun adının transfer dedikodularına karışmasına tepki gösterdi. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracaklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Biz istemedikten sonra kimse bu takımda gidemez. Gelecek sezon hedefimiz daha büyük. Bu yüzden elimizdeki kadroyu korumak istiyoruz. Bu kadronun üstüne gerekli takviyeleri yapıp, hedefe daha sağlam adımlarla yürümek istiyoruz" şeklinde konuştu.

ASBAŞKAN BAŞARAN: "BORCU ÖDEMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran da, yönetim olarak kulübün mevcut borcunu azaltmaya çalıştıklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden itibaren öncelikli konularımızdan biri bu borcu en asgari seviyeye indirmek. Zaman zaman ekonomik olarak sıkıntılar yaşanmış olabilir ama şu anda ekonomik olarak hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Trabzonspor ekonomik olarak son yıllardaki en güzel günlerini yaşıyor. Ödemelerimizi aksatmadan ödemek adına var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu.

MANDIRALI'NIN KOZU HENRİQUE

Trabzonspor teknik sorumlusu Hami Mandıralı, Medical Park Antalyaspor karşısında forvet oyuncusu Henrique ile rakip savunmanın direncini kırıp, hücuma dönük orta saha oyuncuları sonuca gitmek istiyor. Antrenmanlarda Henrique ile özel olarak görüşen Mandıralı'nın, "Bu sezon gerçekten çok iyi performans sergiledin. Medical Antalyaspor karşısında da sana çok ihtiyacımız var. Bizi sonuca getirecek isimlerden birisin. Senden sezonun son maçında da elinden gelenden fazlasını yapmanı istiyoruz" diyerek oyuncusunu motive ediyor.

ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI DEVAM ETTİ

Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik sorumlu Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenman öncesi Ticaret İlkokulu ve Mavi Şehir Anaokulu öğrencileri teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Hami Mandıralı'ya çiçek veren öğrenciler futbolculara da kendi yaptıkları resimleri hediye etti. Bordo mavili takımda antrenmanda Bosingwa ve Aykut Demir sakatlıkları nedeniyle salonda çalışırken, izinli olan Bamba, Onur ve Janko antrenmana katılmadı. Trabzonspor antrenmanda koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Florent Malouda Hami Mandıralı Trabzonspor Marc Janko Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title