Haberler

Trabzonspor, Mali Fair-Play Koşullarını Yerine Getirdi

Güncelleme:

Trabzonspor, Mali Fair-Play koşullarını yerine getirdiğini ve UEFA'nın kendilerine bu konuyla ilgili yazılı olarak bildirimde bulunduğunu duyurdu.

Trabzonspor, UEFA Mali Fair Play kurallarını yerine getirdiğini açıkladı. Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Mayıs /2014 Döneminde UEFA Mali Fair Play Komitesi ile Kulübümüz arasında akdedilen sözleşmeyle UEFA'ya karşı tüm taahhütlerimizi yerine getirdiğimiz, bu sebeple sözleşmenin tamamlandığı bilgisi, UEFA tarafından bugün yazılı olarak tarafımıza bildirilmiştir.

"KOŞULLAR YERİNE GETİRİLDİ"

Böylelikle kulübümüz, gerek geçtiğimiz sezon ve gerekse de içinde bulunduğumuz dönem itibari ile UEFA Mali Fair Play koşullarını yerine getirmiştir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

yigitmobilWeb@haberler.com:

Ben sivassporlu olarak Trabzona geçmiş olsun diyorum ayrıca İtalyan seyircilerin Trabzonspor yaptiklarinida kiniyorum biz yapinca barbar oluyoruz onlar yapinca uygarlik

19
8
yanıtYanıtla
hhhmobilWeb@haberler.com:

Birakin bu İstanbul sevdasini herkes kendi memleketinin takvimini tutsun ister 1 lig ister 2 ligde oynasin memleketinizden utanıyor musunuz da tutmuyorsunuz anlamıyorum illaki şampiyonu olması gerek

14
4
yanıtYanıtla
UFUKmobilWeb@haberler.com:

uefa acıdı ahahaha

4
12
yanıtYanıtla
coşkun:

Trabzon Napoliden kendi sahasında DÖRT Yiyerek, UEFA Fair Pllay koşullarını başarıyla yerine getirmiştir. . BRAVOOOO. . .

8
7
yanıtYanıtla
adaletMobil-ANDROID:

Türkiye'nin gururu.. diğerlerine de duyurulur:)))

13
1
yanıtYanıtla
Anlamak zorMobil-IOS:

Uefa trapzonsporu anlar turk c. Federasyonu anlamaz cunki satılmişlar karakterden yoksun ahlak kalmamiş

8
5
yanıtYanıtla
AurosmobilWeb@haberler.com:

Kuduz Köpekler adam gibi yorum yapin

9
3
yanıtYanıtla
nev50:

trabzonspora basarilar dileriz trabzonlu kardeslerimize nevsehirden selamlar ben gs liyim futbol maci icin yorum dogru Trabzon halki ekmegini paylasir

9
2
yanıtYanıtla
kenan:

bunu ben uefa nin agzindan duymak istiyorum.

4
6
yanıtYanıtla
nev50:

arkadaslar sporun dogasinda var yenilmek yenmek bunu insanlarin rum olmasi veya turk olmasi nedirtrabzonhalki iyidir nevsehirliolarak trabzonumuz selam

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title