Haberler

Trabzonspor Maçının Ardından

İstanbul BAŞAKŞEHİR TEKNİK DİREKTÖRÜ AVCI HER İKİ TAKIMI DA VERDİĞİ MÜCADELEDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM TRABZONSPOR YARDIMCI ANTRENÖRÜ BONNEVAY BİZE SON ANDA BİR PUANI KAZANDIRAN OYUNCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM TRABZONSPOR KALECİSİ ONUR 26 YAŞINDAYIM VE FUTBOLU BIRAKMA NOKTASINA GELDİM. BU FUTBOLU OYNAMAK İSTEMİYORUM İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

İstanbul BAŞAKŞEHİR TEKNİK DİREKTÖRÜ AVCI HER İKİ TAKIMI DA VERDİĞİ MÜCADELEDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM

TRABZONSPOR YARDIMCI ANTRENÖRÜ BONNEVAY BİZE SON ANDA BİR PUANI KAZANDIRAN OYUNCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

TRABZONSPOR KALECİSİ ONUR 26 YAŞINDAYIM VE FUTBOLU BIRAKMA NOKTASINA GELDİM. BU FUTBOLU OYNAMAK İSTEMİYORUM

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Avcı, Trabzonspor, yeni oluşmasına rağmen son derece gelişen, UEFA Avrupa Ligi'nde son derece başarılı giden bir takım. Birbirine benzer iki takım karşılaştı. Bugün oyun anlamında planımız, özellikle rakibin çok etkin olan sol tarafında bekimizi çıkarmadan, bu alanı doğru kapatarak, sol tarafımızdan organizasyonlar geliştirmekti. Bunun üzerinde çalıştık. İlk yarıda takım savunmasını iyi uygulayan ama 5 saniyede bir top kaybı yapan bir takım görüntüsündeydik dedi.

İkinci yarıda topa daha fazla hakim olduklarını belirten Avcı, İkinci yarıda Mossoro'nun oyuna girmesi, topun bizde kalmasını sağladı. Bu anlamda golü de böyle bir organizasyonla bulduk. Onun arkasında böyle maçlarda geniş alanları yakaladığında bizim gibi bir takımın geniş alanda 2 ve 3. golleri bulması gerekiyordu. İkinci yarı itibarıyla takım savunmasını iyi yaptık ve sadece 1 pozisyon verdik. Son dakikada yediğimiz penaltı golüyle de maç 1-1

berabere bitti. Her iki takımı da verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.

Sezonun ilk 3 haftasında takım olma yönünde iyi adımlar attıklarını vurgulayan Avcı, İlk 3 hafta çok değerli takımlarla oynadık. Yeni kurulan ve takım olma yolunda önemli adımlar atan bir ekibiz. Bu tür oyunlar ve böyle rakiplerle kafa kafaya oynamak bizim için çok önemli. Trabzonspor'a Avrupa'da ve ligde başarılar diliyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic'in tribüne gönderildiği pozisyonda bordo-mavili kaleci Onur Recep Kıvrak'la arasındaki diyaloğu anlatan Abdullah Avcı, Onur'un milli takımlardan öğrencisi olduğunu hatırlatarak, Onur, genç milli takımlardan itibaren benim oyuncumdu. Oyunun içinde kimse zarar görmesin, kargaşa oluşmasın diye rakibimiz olmasına rağmen onu engellemeye çalıştım şeklinde konuştu.

Penaltı pozisyonu hakkında ise Avcı, Hakemler hakkında bu zamana kadar konuşmadım. Bu oyunun içinde bunlar var. Böyle maçlarda büyük takımlara karşı 1-0 öne geçmişken 2. golü bulmanız gerek. Sonrası sıkıntı olabiliyor. Doğru veya yanlış, Halis hocamız böyle bir karar verdi. Buna saygı göstermek lazım. Önemli olan kargaşa ve kaosun olmaması. Bugün biraz yaşandı ama inşallah bundan sonra olmaz diye konuştu.

TRABZONSPOR CEPHESİ

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacgues Bonnevay ise, maçın kendileri için zor geçtiğini ifade ederek, Özellikle ikinci yarının başlangıcı, zor gelişti ve gol yedik. Kalan zamanda beraberlik için çaba sarf ettik. İstanbul Başakşehir iyi bir takım. 1-0 öne geçtikleri andan itibaren işimiz zorlaştı. Çünkü geriye kapanacaklarını biliyorduk. Bu hafta üçüncü maçımız olduğunun altını çizmek istiyorum. Avrupa Ligi'ndeki maçımız olsun, bu akşam olsun iki maçta da son dakikalarda gol attık. Oyuncularımız 90 dakika, sürekli çaba sarf ediyor. Tabii ki bizim yorgunluktan dolayı eksikliklerimiz oluyor. Oyuncularımızı yine tebrik ediyorum, çünkü bize son anda bir puanı kazandırdılar dedi.

Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak da, hakem Halis Özkahya'ya eleştirilerde bulundu.

Onur, Trabzonspor'un hakkının yendiğini vurgulayarak, En son hakemlere bahane bulmak isterim. Şu ana kadar demeçlerimde hakemleri eleştirmedim. Ben anlayamıyorum, katlediyorlar. Öyle bir şey ki unutulmasın, bakılsın. Yediğimiz golden önce faul var ve oyun devam ettirildi. Hakeme bir şeyler söylüyoruz, bizi tahrik edici gülümsemeler, 'başımdan git' tarzı konuşmalarla karşılaşıyoruz şeklinde konuştu.

Türk futbolunda güvensiz bir ortamın olduğunu dile getiren kaleci Onur, Burada neyin mücadelesini veriyoruz. Trabzonspor, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımıdır. Avrupa'da ülkemiz için puanlar alıyoruz. Bizim sayemizde takımlarımız Şampiyonlar Ligi tehlikesiyle karşılaşmıyor. Ancak ülkemizde Trabzonspor bu haritadan çıkarıldı mı, ben mi bilmiyorum Ülkemizin bir takımıyız. O kadar güvensiz bir ortam var ki neyin mücadelesini vereceğimizi bilmiyorum. 26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum. O kadar doluyum. Yıllardır hep aynı şeyler, gerçekten sıkıldım diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Avcı Trabzonspor Başakşehir İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title