Haberler

Trabzonspor Ligde Moral Arayacak

Trabzonspor ligde moral arayacak UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı 4-0'lık Napoli yenilgisi sonrası çalkantılı günler geçiren Trabzonspor, bu sezon tek hedef olarak kalan ligde ilk 4 sıraya girebilmek için Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Trabzonspor ligde moral arayacak

UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı 4-0'lık Napoli yenilgisi sonrası çalkantılı günler geçiren Trabzonspor, bu sezon tek hedef olarak kalan ligde ilk 4 sıraya girebilmek için Kasımpaşa maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen, Avrupa kupasında tur şansı mucizelere kalan Trabzonspor'da gözler lige çevrildi. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılmak için ligi ilk 4 sırada bitirmek isteyen bordo-mavililer, Kasımpaşa ile yarın deplasmanda oynayacakları maçı kazanarak, hem bu hedefine bir adım daha yaklaşmak, hem de Napoli maçının moral bozukluğunu üzerinden atmayı amaçlıyor.

KADRODA 6 EKSİK

Napoli maçına sakat, cezalı ve UEFA listesinde olmayan oyuncuları nedeniyle 15 kişilik kadroyla çıkmak zorunda kalan Trabzonspor'da Kasımpaşa maçı öncesinde yine sakatlar ve cezalı oyuncular bulunuyor. Bordo mavililerin ilk 11'indeki 3 isimden Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz ve Salih Dursun Kasımpaşa maçında cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlıkları nedeniyle Belkalem, Waris ve Yusuf Erdoğan da takımdaki yerlerini alamayacak. Cezaları nedeniyle forma giyemedikleri Napoli maçında eksiklikleri büyük ölçüde hissedilen Mehmet Ekici ve Kevin Constant'ın Kasımpaşa maçıyla takımdaki yerlerine dönecekleri de ifade edildi.

KASIMPAŞA İLE 12'NCİ RANDEVU

Trabzonspor ile Kasımpaşa yarın yapacakları maç ile birlikte Spor Toto Süper Lig'de 12'nci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek yapılan 11 maçta bordo mavililerin galibiyetlerde 5-3'lük üstünlüğü bulunuyor. 3 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor geride kalan 11 maçta 17 gol atarken kalesinde 10 gol gördü.

İSTANBUL'A GİTTİLER

Trabzonspor bu sabah yaptığı antrenmanın ardından saat 15.00'te THY'ye ait özel uçakla İstanbul'a hareket etti. Kafilede sakat ve cezalı oyuncular dışında 19 futbolcu yer aldı. Trabzon Havalimanı'nda taraftarlar özellikle Cardozo, Bosingwa ve Constant'a büyük ilgi gösterirken bu oyuncularla bol bol fotoğraf çektirdi.

TRABZONSPOR'UN KASIMPAŞA MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Hakan Arıkan - Bosingwa, Aykut, Uğur, Musa Nizam - Aytaç Kara, Medjani - Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Constant - Cardozo

CEZALI Özer, Sefa, Salih

SAKAT Belkalem, Waris, Yusuf

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Kasımpaşa Napoli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title