Haberler

Trabzonspor, Leman Dergisi'ne Karikatür İçin Dava Açacak

Güncelleme:

Trabzonspor, Fenerbahçe takım otobüsüne düzenlenen silahlı saldırı hakkında bir derginin kapağında yer alan karikatürle ilgili sert açıklama yaptı, yasal haklarına başvuracağını ifade etti...

İşte yapılan açıklama;

Bugün bir derginin kapağında Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan, Türk futbolunun yaşadığı hain saldırıyı sözde mizah anlayışıyla karikatürize eden editörlerin bu çirkin, toplumları ayrıştıran ve şiddeti körükleyen anlayışını şiddetle kınıyoruz.

Bugün herkesin susup adaletin söz sahibi olması ve fail yada faillerin bir an önce yüce Türk adaletinin önünde hesap vermelerini beklerken ima yoluyla da olsa saldırıyı şark kurnazlığı yaparak bir camiaya mal etme çabalarına ise anlam veremiyoruz.

"OLAYI SONUÇLANDIRMA GAYRETİ MANİDAR"

Henüz daha olay aydınlığa kavuşmamışken bu derginin mizah adı altında kapağına taşıdığı karikatürle olayı sonuçlandırma gayretini ise manidar buluyoruz. Ve bir kez daha üzerine basarak belirtmek istiyoruz ki bu vahşet hangi renklere yapılırsa yapılsın dün olduğu gibi bundan sonra da tarafımızdan en ağır şekilde lanetlenecektir.

"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ"

Süreci çok yakın bir şekilde takip ettiğimizi ve suçlu ya da suçluların ortaya çıkarılacağı günü sabırsızlıkla beklediğimizi bir kez daha yineleyerek, taraftarlarımızın bu tür tahriklere kapılmadan demokratik bir şekilde tepkilerini göstermelerini belirtmek istiyoruz.

Mevcut derginin bugünkü kapağına ilişkin yasal haklarımızı kullanmak üzere hukukçularımızın da çalışmalara başladığını ilan ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

Bugün Leman'da yer alan görsel:

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Leman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (24)

haluk:

Az bile yapmiş

17
15
yanıtYanıtla
emek hirsiziMobil-ANDROID:

bir fb li olarak bu karikaturu esefle kiniyorum...

23
5
yanıtYanıtla
Soz milletınMobil-IOS:

Bu fenerbahcekı devletin polisin arabalarini yakan otobus duraklarina molotof atan yakan Galatasaray statını basan gazetecılerı tehdit eden fener b. Bır kuş tufegınden cıkan sacma ya allah aşkina eli metre ileriyı vurmak zordur cunkı sacma kar dagilir kiyamet kopuyor bunların derdı başka şimdi galatasaray iyi f.b sakat cok neyaparda G.S. B.J.safdişi ederim planlari peşinde kurnazlarrrrrrrrr f.b şsnpıyon olamiyacak şikeci fener küme duşmelidir

10
17
yanıtYanıtla
KıraçMobil-IOS:

Helal Leman ommm

17
10
yanıtYanıtla
SANSAR:

ula uşağum bundan sonra size her yer cehennem, fenere saldırmanın bedeli ağır olacak da akılli olin :)))

5
16
yanıtYanıtla
SANSAR:

GÜZEL KAPAK! :)))

4
15
yanıtYanıtla
tsMobil-ANDROID:

pis fenerliler

5
12
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

trabzonsporun mafya baskaninin dusuncelerini gayet acik bir sekilde dile getirmis. Fakat bordo mavi renk goren varmi karikaturse.. trabzonun yarasimi varmis.. O

11
4
yanıtYanıtla
Dragon Mobil-IOS:

Adam HAKLI iyi tespit etmiş

8
5
yanıtYanıtla
maraslıııı:

böle seyler yapıp bıde hırsızlıgı savununca böyle olaylar elbette olacak. adaletın olmadıgı yerde anarşi başlar kımse kusura bakmıcakk. he bu olayın azmettırıcılerıde fenerbahce kulubudur şike olayını örtbas ettırmek ıcın yapılmıs bır duzenekdırr. . . .

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title