Haberler

Trabzonspor'la Anlaşan Lucescu İstanbul'a Geliyor

Güncelleme:

Trabzonspor ile yıllık 6 milyon Euro'ya anlaşan Lucescu'nun 9 Ocak Cumartesi günü Türkiye'ye geleceği ve yönetimle son detayları görüşeceği ortaya çıktı.

Trabzonspor'da taraftarın gelmesini büyük bir heyecanla beklediği Mircea Lucescu'nun Bordo-mavililerin yönetimi ile detayları konuşmak için Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Bu zamana kadar menajerler aracılığıyla görüşmeler sürerken, Lucescu'nun 9 Ocak Cumartesi günü Türkiye'ye gelerek Trabzonspor yönetimiyle masaya oturacağı bildirildi.

EN YÜKSEK RAKAMI O ALACAK

Bu arada Trabzonspor'un anlaşmaya çok yaklaştığı Mircea Lucescu'ya da yıllık 6 milyon Euro verecek. Bu para da Türkiye'de bir teknik direktöre verilecek en yüksek rakam olacak.

SEZON SONUNA KADAR TEKELİOĞLU

Öte yandan Trabzonspor'da Mircea Lucescu'nun gelecek sene takımı çalıştırması neredeyse kesinleşirken, takımı da sezon sonuna kadar Sadi Tekelioğlu çalıştıracak.

(Kaynak: Fotospor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Trabzonspor Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

Teksas34:

Yuh 6 milyon euro mu? Lan bune be. . . Yılmaz vuralın neyi eksik. Adama bi güvenmedeniz gitti be. .

13
6
yanıtYanıtla
FIRTINA:

SEN KENDİ TAKIMIN BAŞKANINA SÖYLE YILMAZ VURALI GETİRSİN BIRAK BAŞKALARINI

yanıt9
yanıt1
çok iyi bir teknik direktör:

Lucescu hem ahlakı hem de tekniğiyle iyi bir teknik direktör. İşten eve evden işe. Tam bir çalışma delisi. Magazin yönü yok. Her maça final maçıymış gibi hazırlar takımını. Ukraynada sıfırdan aldığı üçüncü sınıf bir takımı avrupada güçlü bir ekip yaptı. İddia oynayanlar bilir. Lucescunun tkaımının oranı Barcelona ile oynasa bile 1. 9 veya 2 civarıdır. Yani kazanması beklenen bir takımdır. Trabzonu çok güçlü yapar Lucescu. Ne istiyorsa vermeli yönetim.

8
1
yanıtYanıtla
EMİRHAN:

bu parayı muharrem usta kendi cebindin mi verecek. ? Klüp 300 milyon borçlu. Trabzonspora antrenör değil futbolcu lazım. - 1milyona çok dsha dinç ve kabiliyetli antrenörler var. Bence Trabzon Hacıosmanoğlunu mumla arayacak.

3
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınmurat kendir:

yazık degmi bu paralara öz evlada gelince farklı yabancıya farklı. SİZİN DESİNLER KEYFİNİZE KULÜBE YAZIK OLUYOR. . . MEMLEKETİMİZDE HİCMİ TRABZONLU KALMADI. AKLINIZI BAŞINIZA ALIN. ÖZ EVLATTAN GELEN ÜVEYDEN GELMEZ PARAYI ALIR GİDER

2
5
yanıtYanıtla
BJK:

Lucescu DAN BAHSEDİYORLAR YILMAZ VURALDAN DEĞİL

yanıt6
yanıt1
tiriviri:

trabzonsporda o kadar para varsa önce borcunu kapatsın. luce''ye 6 vereceğine erken davranıp jurgen koop''u lasa idiler. trişka haber. .

1
5
yanıtYanıtla
ringo:

antrenör gelse nolacak kadro böleyse

3
1
yanıtYanıtla
sessiz:

Şaka la bunlar irtibar etmeyin??

2
2
yanıtYanıtla
mehmet:

paraya bak ya 6 milyon euro veriyorlarmış topcuların 10 dolarını veremezler elin 70mişliğine 6 milyon euro verirler ayıptır utanınn

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title