Haberler

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Aslan

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Bize ceza vermek için birileri fırsat kolluyordu.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, "Bize ceza vermek için birileri fırsat kolluyordu. Ellerine fırsat geçti. Yazık oldu bize. Avrupa kupalarına gitmek için ciddi bir iddiamız vardı" dedi.

Aslan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 3 Temmuz sürecinin ardından UEFA ve CAS kararlarına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun tutumunun bordo-mavili taraftarlarda bir tepki oluşturduğunu savunarak, "Federasyonun UEFA ve CAS'ın kararlarına sağır kalması taraftarda tepki oluşturdu. Hiç kimse kusura bakmasın, bu gerginliğin artmasının başlıca sorumlusu Federasyon'dur" dedi.

"Federasyonu tebrik ediyoruz bizim kupamızı vermemekle tamamen kör sağır gibi davranmakta devam ediyorlar" ifadelerini kullanan Aslan, "Bize ceza vermek için birileri fırsat kolluyordu. Ellerine fırsat geçti. Yazık oldu bize. Avrupa kupalarına gitmek için ciddi bir iddiamız vardı" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'den söz etmek istediğini söyleyen Aslan, şöyle devam etti:

"Hakemlerin özellikle Volkan'a dikkat etmeleri gerekir. Ben Emre'den böyle şüphem vardı, bekliyordum ama bugün efendi davrandı. Volkan'a başından sonuna kadar cisimler atıldı ama golden sonra yaptığı sevinme hareketlerini, rakip sahada gergin ortamda yapmamalıydı. Bu olayları Volkan yaptı demiyorum, tabi ki bizim taraftarımız suçlu ama Volkan biraz daha efendi, saygılı olmalıydı. Diğer futbolcular iyiydi, anormal durum görmedim. Hakem bir uyarı yapsaydı Volkan'a olaylar biraz daha yatışabilirdi. Volkan provakasyonu iyi yaptı. Gerçekten bir kaptan gibi davrandı. Bir kaptan gemisini yüzdürmek için her türlü manevrayı nasıl yaparsa o da yaptı. Her şeyi denedi ve başardı. Hakemin 10 saniye kala maçı durdurması yanlış oldu. Devre arasında taraftarlarımıza uyarılarda bulunurduk. Taraftarı sakinleştirebilirdik. Yıllardır olan bir gerginlik, bunun bitmesi lazım. yorulduk bununla uğraşmakla."

Basında bazı kuruluşların sanki Trabzon'da savaş var gibi gösterdiğini söyleyen Aslan, "İstanbul'da yönetim kurulu üyelerimiz iki saat boyunca darp edildi, kimse onları savunmadı, kendilerini savunarak çıktılar. Fenerbahçe'nin tribünde oturan yöneticilere kimse bir şey demedi. Tabi ki ceza alacağız. İnşallah Avrupa kupalarından mahrum olmayız. İyi mücadele eden takımız, her şeye rağmen sonuna kadar dik duracağız, seyircisiz olsa da maçları inşallah alacağız" diye konuştu.

-"Ben onu muhatap almam"

Bu Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile tartıştığı yönünde haberler çıktığını söylemesi üzerine, "Kesinlikle öyle bir şey yok. Ben onu muhatap almam" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Volkan Demirel Yakup Aslan Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title