Haberler

Trabzonspor-Kasımpaşa maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da, teknik direktör Cemil Lütfü Canalioğlu, "Futbol şansı yanımızda olsa, sahadan üç puanla ayrılabilirdik" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da, teknik direktör Cemil Lütfü Canalioğlu, "Futbol şansı yanımızda olsa, sahadan üç puanla ayrılabilirdik" dedi.

Canalioğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bol pozisyonlu bir karşılaşma oynandığını belirterek, "Çok pozisyon bulduk, az da olsa pozisyon verdik. Temposu yüksek iyi bir mücadele oldu. Futbol şansı yanımızda olsa sahadan üç puanla ayrılabilirdik. Bir puanla yetinmek zorunda kaldık" ifadesini kullandı.

Oynamayan oyuncularla ilgili bilgi veren Canalioğlu, "Malouda, bizle çok fazla çalışmadı, henüz hazır değil. Bourceanu, son antrenmanda tendonunda sıkıntı yaşadı, oynayacak durumda değildi. Henrique de sakat olduğu için forma giyemedi" diye konuştu.

Bordo-mavili futbolcu Şahin Aygüneş de girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini dile getirerek, "Önümüzdeki haftalarda bu puan kaybını telafi etmek istiyoruz. Bizim için tek hedef var, Trabzonspor'u hak ettiği yere getirmek. Bugün bir puanla maçı bitirdik. İnşallah önümüzdeki maçlarda üç puan alacağız" dedi.

Mustafa Akbaş ise sahalarında puan kaybetmek istemediklerini ancak bu gece bunu yaşadıklarını belirterek, "Sivasspor maçından sonra bir galibiyet serisi yakalamak istiyorduk. Sezon başından beri belki de en çok pozisyona bu maçta girdik, ama değerlendiremedik" ifadesini kullandı.

- Kasımpaşa cephesi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ise iki tarafın da çok pozisyona girdiği bir maç olduğunu belirterek, "Keyifli maç oldu. Kötü başladık, ama toparladık. İlk 10 dakika iyi değildik, iki gol yiyebilirdik. Sonra ilk yarı bitmeden bizim birkaç pozisyonumuz oldu" dedi.

İkinci yarı kendilerinin daha iyi oynadığını ifade eden Arveladze, "Oyunu biz biraz daha tutup çevirdik. Golsüz bir maç oldu. Gol atan kazanacaktı. Golsüz biten maç herkese puan verdi" diye konuştu.

Shota Arveladze, bir gazetecinin, iki golcü teknik adamın maçında neden gol olmadı yönündeki sorusuna ise "Bazen futbolda top girmiyor. Biz de zamanında çok kaçırdık" yanıtını verdi.

Kasımpaşa'nın forvet oyuncusu Malki de 3 puan almak için buldukları fırsatları değerlendiremediklerini aktardı.

Kasımpaşalı oyuncu Kubilay Aktaş ise karşılaşmada beraberliğin normal bir sonuç olduğunu söyledi.

Bu arada Trabzonspor'da sarı kart gören Olcan Adın, cezalı duruma düştü. Kasımpaşa karşısında 4. sarı kartını gören Olcan Adın, gelecek hafta oynanacak Elazığspor maçında forma giyemeyecek.

Muhabir: Selçuk Kılıç, Ömer Hakan Kibar

Yayınlayan: Murat Taydaş

Kaynak: AA / Spor

Şahin Aygüneş Trabzonspor Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title